Magic Tuinslang mét Broes - 30M

Foto Magic Tuinslang mét Broes - 30M
Van € 49,95
Voor € 19,94
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Dankzij de druk van het water breidt deze tuinslang zich uit tot wel drie keer zijn oorspronkelijke grootte. Wanneer u het water afsluit krimpt de tuinslang uit zichzelf weer naar zijn oorspronkelijke grootte. Dit doet de Flexibele Tuinslang met Broes zeer snel, waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat de slang uitgebreid is. Het enige wat u hoeft te doen is de slang aan te sluiten op uw buitenkraan.


Doordat deze tuinslang zichzelf weer ophoopt, krijgt u geen vervelende knopen in uw tuinslang. Tevens is deze hose een echte lichtgewicht waardoor deze eenvoudig verplaatsbaar is. Het wordt veel makkelijker om uw tuin te voorzien van water en na de tijd de boel weer op te ruimen. Waar u voorheen veel kracht en moeite had met het oprollen van uw tuinslang, is dat allemaal verleden tijd. Het in één van de slimste waterslangen op de markt! Daarnaast is hij zeer resistent, ondoordringbaar en verliest
geen druk. De slang wordt geleverd compleet met een handig mondstuk met 7 verschillende sproeistanden (douche, platte, centrum, kegel, vol, mist en jet).


Naast het geven van water aan uw planten is de Flexibele Tuinslang met Broes ook uitermate geschikt voor het schoonspuiten van uw auto. Met het bevestigen van een hogedrukreiniger op de slang kunt u ook zeer gemakkelijk uw paden, stoelen en tafels schoon spuiten onder hoge druk!


Specificaties:
- Groeit tot 3x zijn grootte
- Eenvoudig op te bergen
- Licht van gewicht
- Standaard Gardena koppeling
- Afmeting slang: 30M
- Afmeting broes: 5cm (diameter)
- Afmeting doos: 26,5 x 9,5 x 24cm
- Nooit verdraaid of in de knoop
- Eenvoudig in gebruik
- Geschikt voor normale kranen
- Uiterst sterk en duurzaam
- Automatisch uitrekbaar
- Universeel aansluitbaar
- Bekend van TV

Dagaanbieding in je E-MAIL