Magic Silly Bandz 2 x 12 - Nieuwste rage voor kids!

Foto Magic Silly Bandz 2 x 12 - Nieuwste rage voor kids!
Voor € 7,77
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De allernieuwste rage direct vanuit Amerika: Magic Silly Bandz!!

Kennen jullie de Flippo's nog? Dat is natuurlijk verleden tijd, maar op dat niveau zal de nieuwste rage Magic Silly Bandz komen in een hele korte tijd. In Amerika zijn er al miljoenen van verkocht en kinderen ruilen op de schoolpleinen tot ze verzamelingen hebben van soms wel 200 verschillende Magic Silly Bandz!

Deze rage willen we natuurlijk stimuleren en bieden daarom vandaag een geweldige kids-dagaanbieding. Heb je kinderen? Maak ze dan zeker blij met 24 Magic Silly Bandz!

Wat zijn Magic Silly Bandz?
Kort gezegd zijn het rubberen armbandjes in de vorm van figuren. Je hebt ontzettend veel verschillende figuren en ook allemaal in verschillende categoriën. Kinderen ruilen op schoolpleinen en zijn altijd blij als ze weer een bijzonder exemplaar hebben kunnen krijgen. Zodra je de armbandjes omdoet is het een gewoon armbandje met een leuk kleurtje, maar als je ze afdoet neemt het weer zijn originele vorm aan van een bepaald figuur.

Hoeveel bandjes krijg je?
Je krijgt 2 pakjes van 12 bandjes. In elk pakje van 12 zitten 6 verschillende figuurtjes. Dit betekent dat je 24 bandjes krijgt, waarvan er 6 verschillende inzitten en dus heb je 18 bandjes die je kunt ruilen met schoolgenoten en vriendjes/vriendinnetjes. Dus je bestelt 1 categorie bandjes (bijvoorbeeld prinses) en dat pakje van 12 krijg je 2x, dus 24 bandjes waarvan er 6 verschillende inzitten en 18 om o.a. te ruilen.

Eigenschappen:
- 24x Magic Silly Bandz  in 2 pakjes van 12
- Verschillende kleuren
- 10 verschillende categoriën
- Gemaakt van rubber
- Niet giftig
- Niet eetbaar
- Nieuwste rage vanuit Amerika

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL