Kooki Suburban 56 cm / 22 inch houtskool BBQ

Foto Kooki Suburban 56 cm / 22 inch houtskool BBQ
Voor € 74,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Dagaanbieding: Kooki Suburban 56 cm houtskool BBQ

Met deze Kooki SUBURBAN 56 cm / 22 inch briketten barbecue zorgt u voor het optimale plezier in bereiding en smaak, en met het grote grilloppervlak bereidt u in een handomdraai een heerlijke maaltijd voor al uw vrienden. U kunt de juiste temperatuur en bereidingstijden eenvoudig beheersen onder vrijwel alle weersomstandigheden. Deze klassiek gevormde brikettenbarbecue met zijn geëmailleerde deksel en zijn klassieke profiel heeft een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding.

Grillrooster
Het zwarte met porselein geëmailleerde grillrooster van de SUBURBAN 56 cm / 22 inch briketten barbecue is gemakkelijk in de barbecue te plaatsen, en ook weer eenvoudig uit de barbecue te verwijderen. Het rooster houdt de hitte goed vast en is gemakkelijk te reinigen. Het grilloppervlak van het rooster bedraagt 56 cm.

Hittebestendige handgrepen
De speciale handgrepen van deze Kooki BBQ zijn hittebestendig en gemaakt van weerbestendig bakeliet, dat jarenlang meegaat.

Stevige wielen
Door de wielen onder de Kooki barbecue is deze erg gemakkelijk te verplaatsen. Geen onhandig gedoe meer met het tillen van een zware barbecue. De wielen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen elk type weer aan.

Service Kooki
Klanttevredenheid is topprioriteit bij Kooki. Hoewel Kooki barbecues zijn vervaardigd met grote precisie en met materialen van hoge kwaliteit, kan het echter gebeuren dat er ooit reden is voor een klacht. Kooki biedt op deze barbecue een volledige garantie aan van 2 jaar.

Eigenschappen:
- Populair model
- Moderne diepe geëmailleerde schaal
- Zwart porselein geëmailleerd grillrooster
- Afneembare as opvangbak met bakeliet handvat
- Zwart geëmailleerd deksel fungeert ook als windscherm
- RVS Steel AirVent
- 4 poten waarvan 2 met wielen
- Verchroomd rek
- Afmetingen:  590 x 610 x 1000 mm (DxBxH)
- Robuuste wielen voor alle weersomstandigheden

5 REDENEN OM VOOR EEN KOOKI BARBECUE TE KIEZEN:
Jarenlang barbecue plezier
Een kooki barbecue is gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd- of gecoat staal en/of roestvast staal. Bij gebruik met hoes is uw barbecue goed beschermt tegen weersinvloeden en gaat jaren mee.
RVS ventilatierooster
Kooki barbecues zijn voorzien van een RVS ventilatierooster dat niet gaat roesten. Het rooster zorgt voor een goede luchtstroom waardoor je met deze barbecue perfect kan grillen. RVS constructies voorkomen roest op bewegende onderdelen.
Kooki barbecues zijn bijzonder veilig
Alle kooki barbecue- en buitenkeuken modellen zijn zeer stabiel en de buitenkeukens zijn voorzien van een Piezo- of elektronische ontsteking. Met een druk op de knop is uw barbecue / buitenkeuken aan en is daarna snel op temperatuur. Zeer veilig en lang wachten is verleden tijd!
Makkelijk verrijdbaar door de robuuste wielen
Alle Kooki houtskool barbecues en buitenkeukens zijn uitgerust met 2 of meer grote wielen. Uw barbecue is hierdoor eenvoudig te verplaatsen.

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL