DJ Hero Renegade Edition ft. Eminem + Jay-Z

Foto DJ Hero Renegade Edition ft. Eminem + Jay-Z
Voor € 88,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dagaanbieding: DJ Hero Renegade PS3 of Wii inclusief Mengpaneel

Red Octane / Activision kennen we natuurlijk allemaal van de Guitar Hero games, maar ze hebben nog een hele andere geweldige variant: DJ Hero Renegade Edition! Met DJ Hero  Renegade ben jij de DJ op je eigen mengpaneel die je er uiteraard bijgeleverd krijgt. Je scratched je niveau steeds hoger en er zitten unieke mixes op die speciaal voor DJ Hero Renegade zijn gemaakt. Iedereen die eens wat anders wilt doen dan op z'n gitaar te rocken wordt zeker aangeraden om het mengpaneel eens goed onder handen te nemen!

DJ Hero Renegade Edition ft. Jay-Z & Eminem (incl. mengpaneel) voor PS3 of Wii:
Nu werkelijk iedereen op de plastic Guitar Hero gitaartjes aan het hengsten is, gaan we In DJ Hero scratchen en gliden op plastic draaitafels.
Het apparaat waarmee DJ Hero, het spirituele broertje van de Guitar Hero-serie, wordt gespeeld ziet er precies zo uit als een simpele draaitafel. Er zit een draaischijf op die je kunt ronddraaien, met op die schijf een drietal knoppen. Afhankelijk of je links- of rechtshandig bent, kan je extra knoppen aan de linker- of rechterkant van de draaitafel vastmaken. Deze extra knoppen zijn absoluut noodzakelijk. Zo dien je schakelaars om te zetten om tijdelijk één van de drie tracks, overeenkomend met de drie knoppen op de draaischijf, in- of uit te schakelen.
DJ Hero zit vol met de grootste namen uit de DJ-wereld. De muziekstijl is voornamelijk gebaseerd op hiphop, een beetje gemixt met dance muziek. Zo zal je remixes tegenkomen van nummers van de Beastie Boys en Eminem, maar ook van Marvin Gaye, Eric Prydz en Benni Benassi.
Deze speciale versie van DJ Hero bevat een speciale draaitafel-controller, een DJ-flightcase (ofwel: koffer), een tafeltje om je draaitafel op te zetten, een exclusieve cd met nooit eerder uitgebrachte tracks van Jay-Z en Eminem, en natuurlijk de game DJ Hero zelf.

Eigenschappen:

- Merk: Red Octane / Activision
- Geschikt voor: PS3 of Wii
- Inclusief mengpaneel
- Speciale Jay-Z & Eminem editie
- Duitse cover, Engelse game
- Inclusief speciaal Eminem ft. Jay-Z dubbel-cd muziekalbum
- Lichte beschadigingen aan doos (alleen buitenkant)

Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL