DJ Hero of DJ Hero Renegade PS3 / Xbox360 / Wii

Foto DJ Hero of DJ Hero Renegade PS3 / Xbox360 / Wii
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-10-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dagaanbieding: DJ Hero of DJ Hero Renegade PS3 / Xbox360 / Wii inclusief Mengpaneel

Red Octane / Activision kennen we natuurlijk allemaal van de Guitar Hero games, maar ze hebben nog een hele andere geweldige variant: DJ Hero! Met DJ Hero ben jij de DJ op je eigen mengpaneel die je er uiteraard bijgeleverd krijgt. Je scratched je niveau steeds hoger en er zitten unieke mixes op die speciaal voor DJ Hero zijn gemaakt. Iedereen die eens wat anders wilt doen dan op z'n gitaar te rocken wordt zeker aangeraden om het mengpaneel eens goed onder handen te nemen!
We hebben vandaag 2 versies: DJ Hero (regular) en DJ Hero Rengade Edition ft. Jay-Z & Eminem.

DJ Hero (incl. mengpaneel) voor PS3, Xbox 360 of Wii:
In DJ Hero kruipt de speler achter een draaitafel en moet hij verschillende nummers aan elkaar mixen. Leer mixen, scratchen en samplen en wordt een top-DJ. Bezoek de meest uiteenlopende locaties. Van kleine venues tot grote concerten in stadia, het hoort allemaal bij het werk van een top-DJ. Mix tunes van vele verschillende genres als pop, rock, hiphop, dance en electro en verover de harten van muziekfans wereldwijd.
De bijgeleverde draaitafel is uitgerust met drie verschillende gekleurde knoppen en door deze op het juiste moment in te drukken met de correcte beweging, gooi je er de beste beats uit. Een tweede DJ kan inspringen om met je te battlen of samen een epische mix neer te zetten. Mocht je een vriend bij je hebben met een Guitar Hero-gitaar, dan kunnen jullie samen muziek maken. Heb je ook nog een microfoon, dan kan een derde speler er een vocale begeleiding overheen gooien.
In totaal zijn er meer dan honderd verschillende mixes te vinden, met muziek van artiesten als Black Eyed Peas, 50 Cent, David Bowie, Nirvana, Justice, Marvin Gaye, Beck, Beastie Boys en N.E.R.D. De mixes zijn gemaakt door bekende DJ's als DJ Shadow, DJ Z-Trip en DJ AM. Deze zullen ook in-game verschijnen aan spelers.
Eigenschappen:
- Van 99,95 voor € 59,-
- Merk: Red Octane / Activision
- Geschikt voor: PS3, Xbox 360 of Wii
- Inclusief mengpaneel
- Speciale mixes gemaakt voor DJ Hero
- Engelse cover, Engelse game


DJ Hero Renegade Edition ft. Jay-Z & Eminem (incl. mengpaneel) voor PS3 of Wii:
Nu werkelijk iedereen op de plastic Guitar Hero gitaartjes aan het hengsten is, gaan we In DJ Hero scratchen en gliden op plastic draaitafels.
Het apparaat waarmee DJ Hero, het spirituele broertje van de Guitar Hero-serie, wordt gespeeld ziet er precies zo uit als een simpele draaitafel. Er zit een draaischijf op die je kunt ronddraaien, met op die schijf een drietal knoppen. Afhankelijk of je links- of rechtshandig bent, kan je extra knoppen aan de linker- of rechterkant van de draaitafel vastmaken. Deze extra knoppen zijn absoluut noodzakelijk. Zo dien je schakelaars om te zetten om tijdelijk één van de drie tracks, overeenkomend met de drie knoppen op de draaischijf, in- of uit te schakelen.
DJ Hero zit vol met de grootste namen uit de DJ-wereld. De muziekstijl is voornamelijk gebaseerd op hiphop, een beetje gemixt met dance muziek. Zo zal je remixes tegenkomen van nummers van de Beastie Boys en Eminem, maar ook van Marvin Gaye, Eric Prydz en Benni Benassi.
Deze speciale versie van DJ Hero bevat een speciale draaitafel-controller, een DJ-flightcase (ofwel: koffer), een tafeltje om je draaitafel op te zetten, een exclusieve cd met nooit eerder uitgebrachte tracks van Jay-Z en Eminem, en natuurlijk de game DJ Hero zelf.
Eigenschappen:
- Van 199,95 voor € 119,-
- Merk: Red Octane / Activision
- Geschikt voor: PS3 of Wii
- Inclusief mengpaneel
- Speciale Jay-Z & Eminem editie
- Duitse cover, Engelse game
- Lichte beschadigingen aan doos (alleen buitenkant en geldt alleen voor DJ Hero Renegade)Gratis verzending binnen Nederland

Dagaanbieding in je E-MAIL