3 Gezellige Bord/kaartspellen

Foto 3 Gezellige Bord/kaartspellen
Voor € 39,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Weekend aanbieding: 3 Gezellige Bord/kaartspellen: Da Vinci Code + De Grote Dalmuti + Hollywood

Vandaag hebben we een zeer gezellig pakket in de aanbieding die het hele weekend geldig is! Een geweldig bordspellen pakket met 3 top bordspellen. Een filmsterren spel, een spannend mysterie of een speelkaarten spel; je krijgt het allemaal!

Da Vinci Code:
Dit is hét spel van 2010. Het doel van het spel is elkaar code te breken. Een snel spel waarbij je je opsporingsvaardigheden en intuïtie flink moet gebruiken om de codes van je tegenstander te breken.
2 - 4 spelers
Vanaf 8 jaar en ouder


De Grote Dalmuti:
De Grote Dalmuti is een zeer doordacht en evenwichtig spel. Het leven is niet eerlijk en dat geldt ook voor De Grote Dalmuti! Tachtig speelkaarten moeten zo snel mogelijk uitgespeeld worden. Lukt het je om als eerste je kaarten kwijt te raken, dan ben jij de volgende ronde De Grote Dalmuti. Eindig je echter als laatste, dan ben je de volgende ronde De Grote Slaaf van De Grote Dalmuti. Sociale klassen in een spel! Briljant bedacht!
4 - 8 spelers
Vanaf 8 jaar en ouder


Hollywood:
Hollywood zoekt een nieuwe ster met veel kennis over films en TV series. Ben jij deze nieuwe ster? Verzamel de 6 Movie, TV en DVD stars fiches door het goed beantwoorden van afwisselende film en TV vragen, variërend van makkelijk tot heel moeilijk, herken de sterren en films op de DVD en jij bent de winnaar van Hollywood met eeuwige roem in het verschiet! Maar let op, eerst moet je alle vragen juist beantwoorden over de internationale sterren, hun typerende uitspraken in films, de hilarische comedy, ijzingwekkende horror of actiefilms, van zwoele romantische films tot zinderende thrillers, in Hollywood komen alle filmgenres en sterren aan bod.
2 - 6 spelers
Vanaf 10 jaar en ouder

Gratis verzending binnen Nederland

Gelieve rekening te houden met onze aangepaste openingstijden van klantenservice / kantoor / magazijn (klik)

Dagaanbieding in je E-MAIL