ZELF RIJDEN IN EEN RACEAUTO

Foto ZELF RIJDEN IN EEN RACEAUTO
Van € 179,00
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor een wel heel scherp prijsje

VAN 179,00 VOOR 49,95

En we hebben weer een activiteit in de aanbieding, en vandaag voor een prijs waardoor u denkt 'zeg maar nee, dan bestel ik er twee', want we zitten op een vierde van de oorspronkelijke prijs. Dus vergeet tijdens het lezen niet dat u meerdere waardebonnen kunt inleveren. En een voucher staat voor twee keer in een DTM Replica Racebolide het circuit rond, zo snel dat u zich de nieren uit uw lijf rijdt. Althans, als u goed opgelet heeft tijdens de theorie- en praktijkinstructies voor voertuig en circuit die u vooraf krijgt, natuurlijk. Het hele circuit is zo'n vijf kilometer, afhankelijk van het circuit – check de lijst hieronder voor de data, de locaties en de eventuele toeslagen.

Kiezen!
Maar er moet meer gekozen worden dan het circuit alleen. Ook wat betreft de bolides wordt u de keus gegund: een Audi, Mercedes of Opel uit de kampioenschappen van 1995 tot 2010. En omdat de waardebon een heel jaar goed blijft, kunt u kiezen wanneer u het liefst onder begeleiding van de professionele instructeur over het circuit naar keuze puist. Wij zouden zeggen houd het op de zomer, want de organisator kan bij erg slecht weer het evenement verplaatsen en daar heeft u in de herfst natuurlijk iets meer kans op.

Bewijs...
Er wordt een DVD productie van uw evenement gemaakt, zodat u altijd terug kunt kijken op een onvergetelijke dag scheuren. Dit beeld- en geluidmateriaal is binnen 14 dagen na het evenement te downloaden. Net als de oorkonde die u krijgt. Leuk voor aan de muur of op de desktop, dat bewijs van deelname. Ook dit is digitaal te verkrijgen binnen twee weken na de heuglijke dag. Rest ons nog te zeggen dat u alles uit deze aanbieding moet slepen dat erin zit: voor een kwart van de prijs! Daar kan een mensch anders voor naar de kartbaan! Goed, we geven het stuur aan u.

Actieperiode:
April tot november.
De waardebon is twee jaar geldig.
Reservering op de website van de organisator.
Data conform beschikbaarheid.
Data worden door de organisator vastgelegd.

Klantenservice:
Heeft u vragen over onze aanbieding ? Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice.
U kunt een mail sturen naar support@1dayfly.nl  of bellen op nummer +31 (0) 70 38 38 766

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL