YOUW8 INTERNET WEEGSCHAAL

Foto YOUW8 INTERNET WEEGSCHAAL
Van € 99,95
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Uw voordelige hulp bij afvallen...

VAN 99,95 VOOR 49,95 ( +6,95 )

Bent u helemaal strandklaar ? Het weer lijkt momenteel nog nergens op maar het gaat echt nog wel gebeuren deze zomer. Maar hoe langer het duurt, hoe meer tijd het u geeft om helemaal gestroomlijnd voor de dag te komen in uw Speedo heupslip of bikini. Maar "meten is weten" en de spiegel thuis liegt nogal eens. De enige die u 100% uitsluitsel geeft over uw ranke lijn is deze Youw8 weegschaal. Ideaal want u kunt met de bijbehorende iPhone app ook op het strand opscheppen over uw afvalverleden.

Analyse, advies en motivatie
Het Youw8 pakket bestaat uit een weegschaal met een zendertje, een ontvanger bij uw router/modem en een online dashboard. Aansluiten is plug and play, dus geen zorgen over drivers en wat al dies meer zij. U weegt uzelf dagelijks of weekelijks en alle info wordt automatisch doorgestuurd naar uw persoonlijke online dashboard – uw pc hoeft niet eens aan te staan! En niet alleen uw gewicht wordt doorgezonden naar uw account, ook uw Body Mass Index, vetpercentage en skeletspiermassa worden gemeten en bijgehouden. Veel completer dan een standaard weegschaal dus, ideaal in combinatie met uw sportieve activiteiten. Want wat is er nou leuker dan resultaat zien? Online – via pc, smartphone of iPhone - kunt u vervolgens op ieder moment van de dag kijken of u op schema bent, want u heeft zelf uw eigen streefdata en persoonlijke doelen ingevoerd. Lekker op eigen tempo en checken wanneer het u uitkomt. De realiteit voor ogen in duidelijke grafieken. Dat helpt!

Alles automatisch en nooit alleen
Afvallen is een van de moeilijkste dingen die er is omdat u toch moet blijven eten, maar alleen niet te veel. Dat kan lastig zijn. Helemaal alleen doen is heel moeilijk, vandaar de assistentie van Youw8. En het leuke is ook dat u tien gratis accounts krijgt, dus met dezelfde weegschaal kan heel de familie meedoen! U krijgt een helder beeld door de APK-leefstijl check van 20 vragen – als u tenminste eerlijk antwoordt natuurlijk. En dan ontvangt u ook wekelijks een periodiek lichaamscompositierapport in uw inbox. Alsof u een persoonlijke diëtist en personal trainer in één raadpleegt! Alles volautomatisch en hulp bij het moeilijkste dat er is… afvallen. En om te helpen – op 1DayFly HQ is het probleem bekend – hebben wij er een goeie deal van gemaakt. Wij gaan in ieder geval aan de slag. U ook? Succes ermee!NIEUW! Uitbreiding Youw8 Dashboard
Mocht u nog niet tevreden zijn met de standaardfuncties van Youw8 dan kunt u altijd later het Youw8 Plus pakket aanschaffen. In dit Plus pakket vindt u extra widgets voor vochtpercentage, bloeddruk, lichaamsmaten en een export functie (zodat u de wegingen bijvoorbeeld ook zelf in een eigen overzicht kunt gebruiken). Neem vast een kijkje bij de plus service van YouW8


Koop meteen het bijbehorende YouW8 "Anja Helpt" boek
In het rijk geillustreerde boek Anja helpt! - Coach voor je vitale gewicht reikt Anja drie methodes aan die je helpen je gewicht te bereiken: het consumptiedagboek, de Regel van drie, het Anja helpt! eetplan.

Je leert in 16 weken het geheim om een gezonde leefstijl te krijgen en af te vallen!! Een gezond eetpatroon wordt ontwikkeld waarbij je als lezer zelf keuzes maakt en verantwoordelijkheid neemt. Het gaat vooral om het veranderen van gedrag en gewoontes en dat is waar dit boek de nadruk op legt. Methode is gecentreerd rond gebruik van Youw8 weegschaal.

Dit boek kost u normaal €15,95, nu bij aanschaf van de YouW8 weegschaal slechts €7,95

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL