YOURHEALTHBOX VAKANTIEPAKKET

Foto YOURHEALTHBOX VAKANTIEPAKKET
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Alle kwalen de wereld uit!

VAN 59,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Sinds gisteren geloven we er weer een beetje in: het is zomer! Hier blijft het weer ongetwijfeld niet hangen, maar uw vakantiebestemming is vast zonzekerder. Al een verband- en medicijndoos tussen de bagae klaargelegd? Heeft u niet? Thuis ook niet of hopeloos incompleet? Wij hebben weer zo'n veel te handige in de aanbieding die u een zoveelste vakantielijstje uit handen neemt en meteen de thuissituatie voorziet bij terugkomst: de Your Health Box. Compleet tegen kwalen. Vooruit, bijna compleet dan; 80% van alle kwalen kan met de inhoud van deze Health Box uit de wereld geholpen worden.

Vakantieleed onder controle
Diarree bijvoorbeeld. Typisch. Op reis komt het zoveel vaker voor dan thuis. De Health Box rekent er mee af, net als met de bijna even vervelende tegenhanger, obstipatie. Verder zit er voor alles dat veel voorkomt en dat legaal bij de drogist verkrijgbaar is iets in de Your Health Box. Te weten lichte middelen tegen hoofdpijn, reisziekte, koorts, misselijkheid, allergie, hoest, duizeligheid, menstruatiepijn en ontstekingen. Verder zitten er ook gaas en pleisters in voor eventuele wondverzorging (zoals we die kennen uit een EHBO doos, waar verder geen medicijnen in zitten). En als u zelf een medicijn op recept neemt, dan is er in de Your Health Box ruimte overgelaten om dat mee te kunnen nemen. Handig!

Onbezorgd de zon in
En ook weer uit. In deze Box zitten namelijk ook een best-geteste zonnebrandolie factor 20 en een lippenbalsam op basis van Toscaanse olijfolie. Voor de avond na de zon zit er een verzachtende after sun lotion van hetzelfde merk in, met het direct op de huid werkende vitamine E en verzorgende Aloƫ Vera. Uw temperatuur meet u met de bijgeleverde flexibele en digitale thermometer. Alles verzameld in een praktische tas, dus makkelijk mee te nemen en ordelijk te houden. Samengesteld door artsen en apothekers, door ons voorzien van een gezonde korting. Meepakken!

Wist u dat ?
-We ons 37 dagen per jaar niet lekker voelen en daarom beperkt zijn in onze activiteiten
-25 % van de Nederlanders verkouden wordt of de griep heeft per jaar
-We gemiddeld 4 keer per jaar op vakantie gaan, waarvan twee lange reizen
-1 op de 2 reizigers last heeft van een lichte kwaal gedurende de reis
-De Nederlander steeds mobieler wordt en vaker op reis gaat

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL