XS GPS TRACKER

Foto XS GPS TRACKER
Van € 129,00
Voor € 74,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Houd uw bezittingen altijd in het oog!

VAN 129,95 VOOR 74,95 ( +6,95 )

Iedereen die zegt dat 'ie nooit van dit ding – of in ieder geval het principe achter dit ding – gedroomd heeft, kletst uit zijn nek. Al die keren dat iets van formaat of kostbaars gestolen was dacht u 'zat er maar een dingetje in dat me kon vertellen waar het was!' – die keer dat uw backpack gestolen werd, of dat kleine Peugeotje van dat festivalterrein, of die geleende en (oeps!) vergeten gitaar die voor altijd een kreuk in de vriendschap achterliet... Het kan vanaf nu! Het apparaat dat als een wereldwijde speurhond (uw) eigendom volgt en vindt bij verlies of diefstal.

Spullen weg... Help-help, wat nu? Geen nood!
Als u deze XS GPS Tracker in het verdwenen item in kwestie heeft gestopt, dan kunt u eenvoudigweg het (abonnementsloze) nummer bellen dat bij uw tracker hoort. De verbinding wordt vanaf de andere kant meteen verbroken en u krijgt direct een SMS bericht met de exacte locatie. Knal het in Google Maps en binnen de kortste keren weet u waar u heen moet om de spullen op te halen. Of laten halen natuurlijk. Hij wordt geleverd met magneet (om ergens in de auto/boot/watdanook te bevestigen), waterdicht zakje en twee accu's + laders (die ieder 4 tot 5 dagen meegaan). U schaft zelf een pre-paid SIM met SMS optie aan – dat kan tegenwoordig voor een grijpstuiver bij de super of hier in de bijverkoop – en volgen maar!

Spullen? Wie had het over spullen?
We weten niet of wij hier nou allemaal zo achterdochtig en paranoide zijn, maar wij dachten ook meteen aan andere mogelijkheden. Als het in de tas van een (misschien overspelige) lover wordt gedaan, kan die natuurlijk ook gevolgd worden. En als ons moeders dit ding had kunnen gebruiken had ze 't vast niet kunnen laten! Heeft u een hond misschien die nogal de neiging heeft om te ontsnappen? Legio mogelijkheden die wellicht niet eens mogen, wie zal het zeggen. Het kan in ieder geval. En nog voor een heel klein prijsje ook. Nu nog even dat ganz deutsche filmpje kijken, zo niet voor de uitleg dan wel voor de hübsche mädel next door in cocktail jurk die god weet wat voor auto terugvindt terwijl ze James Bond soundtracks draait. So Süss!

In de bijverkoop
Omdat niet iedereen meer een SIM kaartje ergens los heeft slingeren hebben wij deze voor u in de bijverkoop, zo bent u in 1 klap compleet.

Tot morgen.Dagaanbieding in je E-MAIL