X-MAS PARFUM GIFTSETS

Foto X-MAS PARFUM GIFTSETS
Van € 79,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor iedereen die het te druk had om te kerstshoppen

VAN 79,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Kijk… Kerstshoppen is op zich niet zo’n uitputtende en tijdrovende bezigheid. Tenminste, als u bewapend met een lijstje komt. Oh ja, en als u een paar weken van te voren bent begonnen met het harden van uw ellebogen kickboxer-stijl en joggen met dikke jassen aan in warme warenhuizen. Goed voorbereid kunt u alles aan. Koekie! En voor iedereen die niet goed beslagen ten ijs kwam (de overige 99% van het land) is daar het internet. Het internet zit vol met goeie deals en elfjes die het allemaal inpakken en opsturen voor u. Wederom welkom bij 1DayFly.com! Vandaag vier geurtjes, twee dames - twee heren, zodat u toch nog voor een heel schappelijk prijsje een dijk van een indruk maakt. Leest u mee? Eerst de dames, dan de heren;

Lacoste – Red   Eau de toilet 75ml + Showergel 50ml
Ja, die van de krokodillen. Voor de actieve dames die ’s avonds evenveel indruk willen maken als ze overdag doen, op de court of in het werkende leven. Een speelse geur met een volwassen, sensueel randje die niet te versmaden is. Subtiel en wakker. Vandaar naast de eau de toilet ook een heerlijke showergel om de dag energiek mee te beginnen. Vindt ze vast leuk.

Yves Saint Laurent – Opium   Eau de toilet 30ml + Showergel 75ml
Laat er geen twijfel over bestaan; dit is een parfum! Bedoeld om te verleiden, de zinnen te strelen en andere werelden te betreden. Mits heel spaarzaam en subtiel aangebracht natuurlijk, anders jaagt u iedereen weg. Vandaar een chique klein flesje voor de avonden en een fijne showergel voor uzelf – of degene aan wie u het geeft natuurlijk. Daar heeft u in ieder geval flinke plannen mee als u deze cadeau doet…

Davidoff – Cool Water Homme   Eau de toilet 75ml + After Shave 75ml
Over deze geur hoeven we eigenlijk al niks meer te zeggen. Het is zo’n beetje de moderne Old Spice van Europa geworden: altijd goed. Cool Water Homme is een eau de toilet waarmee een man altijd prima indruk maakt. Niet te moeilijk, niet te chique, een frisse geur voor iedere dag zodat u én vers geschoren ruikt én op speciale gelegenheden nog iets anders kan dragen. Ideaal, altijd goed, nooit misgekocht.

Hugo Boss – In Motion   Eau de toilet 40ml + 2X Showergel 50ml
Kijk, dat is nou zo’n speciaal luchtje dat een man wil bewaren voor de uitzonderlijke dagen en nachten. De tijden dat er indruk gemaakt moet worden. De keren dat een gast wil laten weten dat ‘ie een neusje voor het mooie heeft. De gelegenheden waarbij er uren doorgebracht worden met dezelfde persoon, die de ontwikkeling van een eau de toilet van net aangebracht tot volle wasdom meemaakt. Hugo Boss In Motion heeft de mix van sensualiteit en uitdagendheid, topgeurtje.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL