WD My Passport Essential 1TB

Foto WD My Passport Essential 1TB
Voor € 129,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Zo klein en toch weer zo groot...

VAN 129,95 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Foto’s zijn misleidend: dit glanzend zwarte gevalletje is kleiner dan hij er hier uitziet. Het is echt een miniding dat zijn naam eer aandoet, want hij is zowaar kleiner dan een paspoort! (8,3 bij 11cm.) Veel dikker is hij trouwens ook niet, maar wel bijna net zo belangrijk. En dat weten ze bij My Passport: ze maken al dik 20 jaar hard drives van topkwaliteit en deze Essential is geen uitzondering. Met USB 2.0 aansluiting en een opslagcapaciteit van 1TB. Even voor het plaatje, dat is 1000 Gig. Op paspoortformaat.
Backups maken is leuk!
Ok, dat is misschien wat overdreven. Het is een klein maar noodzakelijk klusje dat er nogal eens bij inschiet. Maar iedereen die wel eens onvervangbare data is kwijtgeraakt weet het: wie niet horen wil moet maar voelen! Hardware laat het nou eenmaal wel eens afweten en daar wilt u op voorbereid zijn. Backups maken moet, anders wordt het vroeg of laat janken. Laat deze datatank op zakformaat nou eens geleverd worden met handige backup software; WD Smartware. Met deze Smartware heeft u nooit meer een excuus om geen kopieën te maken, want het is allemaal volautomatisch en nog visueel weergegeven ook. Niet alleen de ordening van de bestanden zelf, ook het backup proces is in een oogopslag duidelijk. En dan wordt zo’n schijf toch wel heel verleidelijk.

Hij kan alles…
Hij functioneert met USB 2.0 (dus geen externe voeding), maar hij houdt er alvast rekening mee dat 3.0 alweer om de hoek staat. Kan ‘ie aan. En onbevoegden kan hij ook aan: niemand die niets te zoeken heeft tussen uw data komt erin, want u voorziet hem van een wachtwoord naar keuze. Samen met de 256-bits versleuteling is alles veilig. En zuinig; hij is in gebruik tot 30% vriendelijker en als uw computer in slaapstand glipt, tukt deze Passport mee. Films kijken op je grote flatscreen vanaf dit ding? Kan. En dan hebben wij ook nog eens de prijs tot paspoortformaat teruggebracht…

Recertified maar splinternieuw
Western Digital biedt een complete serie gerecertificeerde schijven aan: gebruikte producten met een nieuw-licentie. De apparaten zijn gecheckt, geclassificeerd als nieuw en zonder zichtbare gebruikssporen. Daarnaast krijgt u een garantie van twee jaar. Enkel de prijs is anders: het is een waar koopje voor uw geld. Het enige nadeel is dat u zich moet haasten omdat de voorraad beperkt is.

Tot morgen.


Dagaanbieding in je E-MAIL