VLUCHT BOEING 737-700 SIMULATOR

Foto VLUCHT BOEING 737-700 SIMULATOR
Van € 299,00
Voor € 99,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een dubbel hoge droom deal

VAN 299,00 VOOR 99,95

Vandaag wel een hele speciale bij ons: een vlucht onder begeleiding in een gecertificeerde Boeing 737-700 Flight Simulator. Niet alleen is er vanaf nu dus de mogelijkheid om ook als niet-piloot (in spé) in dit apparaat plaats te mogen nemen – tot voor kort waren flight simulators alleen toegankelijk voor bevoegden – het is nog voor een fractie van de prijs ook! En dat maakt het er alleen maar leuker op. Om dromen uit te laten komen is er heel soms alleen een reservering nodig. Dit is er zo een. Grijp uw kans of geef een droom weg!

Onvergetelijk
Of u nu als leek in de cockpit gaat zitten of dat u thuis achter de computer sinds jaar en dag al de piloot uithangt – al dan niet online – dat maakt niet uit. Met de doorgewinterde instructeur naast u is er voor elk niveau piloot een onvergetelijke ervaring te beleven. U krijgt waar nodig instructie en u kiest zelf de Europese luchthaven waar u het liefst stijgt en landt. En om het helemaal compleet te maken krijgt de deelnemer aan het eind van de vlucht een oorkonde en een bewijs van deelname; iets tastbaars om te bewijzen dat de droom toch echt beleefd is.

Hoe werkt het ...? :
Nadat u besloten heeft deze aanbieding aan te schaffen en u afgerekend hebt, ontvangt u binnen 5 dagen de definitieve voucher code per mail toegestuurd. Nadat u deze voucher code heeft ontvangen kunt u nadat u zich aangemeld heeft op www.hammmer-events.com, hier ook een datum en plaats kiezen waarop u gebruik zou willen maken van de aanbieding. De organisatie stelt hiervoor verschillende locaties ( weergegeven onder de knop 'extra info') en data beschikbaar in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben ervoor gezorgd dat de steden zo gespreid zijn dat één ieder een locatie kan uitzoeken bij hem of haar in de buurt. En mocht dit niks voor uzelf zijn: er is vast iemand in uw omgeving die u met een dergelijk cadeau voor de rest van zijn of haar leven helemaal blij maakt. En vandaag dus zowel vanwege prijs als de exclusiviteit een dubbele droom deal.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL