VIP Kaarten R&B VALENTINE

Foto VIP Kaarten R&B VALENTINE
Van € 80,00
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

VIP kaarten voor de helft (mondje dicht!)

VAN 80,00 VOOR 39,95

Vandaag satijn, champagnebubbels, rozen en wat… vioolmuziek? Dat dachten we niet. Dikke aalgladde beats uit de 808 die zo diep gaan dat alleen vissen ze nog kunnen horen, want het is R&B time! Op 13 & 14 februari staat in de Heineken Music Hall een R&B line up waar tortelduifjes die de jaren ’90 nog bewust hebben meegemaakt helemaal warm van zullen worden – en Joost mag weten wat nog meer. Ten tonele: Blackstreet, Mario Winans, 112 en Allure to name a few. En uit eigen land Voice of Holland winnaar Ben Saunders en de hartelijke Rotterdamse jongens van Re-Play.

Wel de VIP, niet de kosten
Voor 40 euro per kaart in plaats van 80 euro per kaart worden u en uw betere helft behandeld als sterren: via de VIP ingang komt u binnen en u krijgt de beste plaatsen voor aan het podium in de golden circle. De deuren gaan open om 19.00 uur en alles begint om 20.00 uur. Tijd genoeg dus om vooraf nog een klein hapje te eten en na sluiting van de nacht te genieten. Huis opgeruimd en champoepel in de koelkast? U bent er klaar voor!

Nou zij nog…
Eerst bestellen, dan bellen want de kaartjes zijn hot hot hot – eerdere edities van deze R&B avonden beloven een uitverkochte Valentijnsspecial. Maar zeg haar dan niet dat u de kaartjes hier vandaan heeft hè, mondje dicht. Beetje klasse is op zijn plek. Vinden ze leuk. Lees hier onder even de bio’s van de artiesten door zodat u – mocht u de artiesten zelf nog niet allemaal kennen, het kan zo verkeren – goed beslagen ten ijs komt. Zo hebben wij u in ieder geval flink op weg geholpen. En dan is de rest aan u…


Bij deze stellen we de artiesten even voor :


Ben Saunders
Ben Saunders Heeft eigenlijk geen introductie nodig, hij is op dit moment Nederlands bekendste zanger, dit door de eerste editie van het televisieprogramma The Voice of Holland. Naast dat hij geweldig kan zingen, is Ben tatoeerder en kooivechter.Saunders is ongekend populair door zijn deelnaame aan de talentenjacht, ook door zijn uitspraken en gedrag valt hij op bij het grote publiek. Zo wist Ben tijdens één van de livshows een blondine uit het publiek te trekken om vervolgens met haar een potje te gaan tongen op het podium. Op 21 januari 2011 heeft Ben de talentenjacht The Voice of Holland gewonnen.

112
112 (one-twelve) is een groep die in de jaren ’90 de wereld veroverden met hun zwoele, sexy R&B nummers. De groep werd ontdekt door Puff Daddy en bracht maar liefst drie succesvolle albums uit op diens platenmaatschappij Bad Boy Records. De zangers leverden tevens een bijdrage aan de hit ‘I’ll be missing you’. Niet lang hierna brachten zij hun volgende album uit op het befaamde Def Jam Music waar de single ‘Peaches and cream’ uitgroeide tot een hit van wereldformaat. 112 zal in 2011 nieuw werk uitbrengen.

Blackstreet
Blackstreet is een Amerikaanse R&B formatie die in 1994 werd opgericht door swingbeat fenomeen Teddy Riley. De groep bracht drie succesvolle albums uit en vergaarde wereldfaam met tijdloze R&B klassiekers als ‘Before I let you go’, ‘Don’t leave me’ en de hitsingle ‘No Diggity’. De groep werkte samen met bekende artiesten als Janet Jackson, Dr.Dre en Jay-Z.

Mario Winans
Uit Amerika komt niemand minder dan Mario Winans bekend van hits als 'I Don't Wanna Know' en 'Pretty Girl Bullshit' Mario Winans heeft eem paar nummer 1 hits op zijn naam staan en is een grote bekende in de R&B scene.

Allure
De groep Allure heeft titelloze debuutalbum werd uitgebracht in 1997 en slaagde erin om goud te gaan. De eerste single, 'Head Over Heels' met Nas had een eerlijk laten zien, het bereiken van 17 op de R & B charts De groep had hun grootste hit met het album de tweede single en het deksel van Lisa Lisa en Cult Jam's track 'All Cried Out', die # 4 bereikt over de Hot 100 en werd goud. Het album derde single was 'Last Chance'.

Re-Play
De band Re-Play wordt in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. Hoewel het hitparadesucces na 2000 indutte, won de groep in 2001 en 2002 een TMF Award voor beste Nederlandse R&B-groep. In 2002 werd ook de samenwerking met Gordon weer terug opgepakt. Dit leverde de hits Weet dat ik van je hou en Zolang op en het succesvolle duetalbum Gordon & Re-Play. Tevens hebben ze vele top 40 nummers gehad.


Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL