VIEWSONIC VIEWPAD 7

Foto VIEWSONIC VIEWPAD 7
Van € 32,00
Voor € 345,90
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met GRATIS 32GB MicroSD kaart

VAN 345,90 VOOR 179,95 ( +6,95 )


Thuisblijver? Heeft u even geluk! Want met de terugkomst van de zon hebben wij een aanbieding die u niet graag in de afdeling Misgelopen treft. Zo'n akelig goeie deal waar u zich geen buil aan kunt vallen. De VIEWSONIC VIEWPAD 7  is een veelzijdig multimedia- en communicatiewonder voor zowat de helft van de winkelprijs. Zo'n ding waarvan u dacht 'dat zou eens voorbij moeten komen'. En net toen u dacht dat de batterijen en gereedschappen de komkommertijd zouden gaan vullen kwam deze voorbij gesneakt...

Eén brok technologie

De Viewpad 7 van Viewsonic. Deze Viewpad 7 is één brok technologie, platgestampt tot een super stevig en veelzijdig apparaat. Kijk de specs erop na en u ziet wat er allemaal mee kan. Hier hebben we al even de toppunten opgesomd: de VIEWSONIC VIEWPAD 7  heeft een multi-touch scherm waarmee u Android 2.2 OS aanstuurt. Hij heeft Bluetooth, 3G, ingebouwde stereospeakers, twee hoogwaardige webcams – één om mee te chatten en één om prachtfoto's en -video's mee te maken-, een GPS systeem, E Compass en Google Maps om nooit meer te verdwalen, duizend en één mediatoepassingen van games tot eBooks en legio mogelijkheid om onderweg te werken, chillen en socializen. Facebook, Twitter en andere kletsplatforms zitten meteen onder uw vingers. Oh ja, en dan kan een mensch er ook nog mee bellen. U zou het bijna vergeten! Hadden we de Voice search namelijk al genoemd? Bij dezen! Alles vindbaar met gesproken commando's.

Gratis 32GB geheugenkaart
Die 7 achter de Viewpad staat voor zijn 7 inch scherm. Handzaam, kraakhelder, oersterk en instinctief in de bediening. U maakt er met de honderdduizend mogelijke apps uw rechterhand van. En om de afwezige vakantiegangers helemaal aan het janken te maken bij terugkomst, knallen we er ook nog een Micro SDHC kaart van 32GB bij. Kijk-en-vergelijk zelf uw feiten bij elkaar op het internet om te zien of de Viewsonic inderdaad zo kneedbaar is dat u er ook daadwerkelijk de naar uw wensen getweakte gismo van kunt maken die u beloofd wordt. Wij zijn namelijk overtuigd van wel.

Tot morgen!


Dagaanbieding in je E-MAIL