VERBATIM POWERBAY DATABANK 4 BAY NAS MET 4TB

Foto VERBATIM POWERBAY DATABANK 4 BAY NAS  MET 4TB
Van € 875,00
Voor € 299,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Als uw datastroom echt veilig moet lopen!

VAN 875,00 VOOR 299,95 ( +6,95 )

Zo. Vandaag een serieus product. Eentje voor mensen die heel veel data heel veilig op moeten kunnen bergen. Zij die geen hele IT afdeling nodig hebben, maar die wel in principe voor dezelfde uitdagingen komen te staan als andere groot data verbruikers. Het Verbatim NAS-schijfstation is een hot-swappable harde-schijfcartridgesysteem met keuze uit 5 RAID-configuraties. Het is een hele mond vol, maar het betekent dat u relatief eenvoudig en voordelig al uw gegevens veilig kunt bewaren. Schijf onverhoopt kapot? Geen gegevensverlies!

Alles onder controle
Het systeem is een robuuste gegevensbeveiligingsoplossing voor particulieren, kleine en middelgrote bedrijven. U kunt al uw gezinsleden maar ook medewerkers of -gebruikers veilig via een netwerk en internet toegang tot documenten verschaffen. Opslaan en backups maken gaat veilig en overzichtelijk met de RAID 6-voorziening op de harde schijf. De AES 256-bits hardwarematige codering faciliteert beveiliging met een wachtwoord en beheerderscontrole: u kiest wie de digitale sleutel heeft. Alles onder controle.

Meer dan veilig alleen
Het 4 Bay NAS-schijfstation heeft een ondersteunende functie als server en is tevens voorzien van Acronis-software voor back-up, herstel, gegevensbeveiliging en rampenherstel. Lees hieronder de uitgebreidere informatie en schroom niet om een vraag op het forum te zetten. Wij geven graag antwoord. Antwoord en een dikke korting natuurlijk. Buitenkans voor particulieren en ondernemers, stuur hem door!

• Om een beeld te geven van de werking van dit Verbatim NAS-schijfstation leggen we graag uit wat NAS is. Automatisering en IT oplossingen die het runnen van uw bedrijf veel makkelijker kunnen maken liggen binnen handbereik en voor ondernemers die veel dataverkeer zelf moeten regelen is deze Verbatim wellicht de uitgelezen IT oplossing of upgrade. Onderstaand het plaatje bij het praatje. Lees mee!


Klik hier voor meer informatie over NAS/ RAID


Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL