TWINPACK SONY KOPTELEFOON

Foto TWINPACK SONY KOPTELEFOON
Van € 2,00
Voor € 1,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

2 stuks voor minder dan de prijs van 1

VAN 59,90 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Meerdere mensen in huis? Meer dan één tas in gebruik? Of gaat u misschien snel door uw spullen heen? We hebben vandaag in ieder geval een aanbieding in meervoud die nooit mis is: oordopjes van Sony. Kwaliteit en design voor een miniprijsje. Maar dan echt een miniprijsje: nog geen 20 euro, een derde van de originele prijs. Dan mag u zelfs nog een kleurtje uitkiezen ook zodat hij bij uw iPhone of iPod past; twee keer blauw, twee keer rose of één van beide kleurtjes. En hándig dat ze zijn, lees maar eens mee.

Klein maar oh zo fijn
Ten eerste zijn de dopjes niet zo groot. Dat is erg prettig, zeker voor de langdragers. Laat het maar aan Sony over om zo snugger te zijn om voor een iets kleiner formaat dan de standaard maat te kiezen bij het ontwerp. Alleen Hollandsche kerels met wieldoppen voor oorschelpen verdragen de gemiddelde maat langer dan een half uur. En zo lekker zacht met kwaliteit rubber coating. En dat zorgt ook nog eens voor minder geluidsverlies. Maar niet alleen qua pasvorm en geluidskwaliteit zijn ze aan te raden; ze zijn verrekte fijn in gebruik omdat er ook een microfoontje in zit. Dat betekent dus ook dat u hem als headset kunt gebruiken bij het (internet)telefoneren. U kunt ze dus gewoon inhouden bij het overschakelen tussen muziek en bellen. En bij de iPod shuffle is hij als VoiceOver toe te passen.

Nu we het toch over iPhones en Pods hebben…
Ze compatible zijn met verschillende iPods en iPhones. Sterker nog, ze zijn ervoor gemaakt - iPod Shuffle (3e gen), Nano (4e en 5e gen), Classic 120/160 GB, Touch (2e gen), iPhone 3/3GS, iPhone 4 of een iPad. En dan heeft ‘ie ook nog een afstandsbediening die alle basale functies van uw iPod of Phone binnen handbereik brengt – dat scheelt ruzie met de inhoud van uw tas onderweg. Natuurlijk is hij ook te gebruiken om te Skypen op je iPod, iPhone of iPad. En dus erg goedkoop vandaag omdat hij in tweevoud komt. Twee Sony vliegen in 1DayFly klap.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL