TW STEEL RF1 CEO TECH

Foto TW STEEL RF1 CEO TECH
Voor € 629,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Heel exclusief, maar dan voor de helft!

VAN 629,00 VOOR 329,95 ( +5,95 )

Zo! Laat duidelijk zijn dat deze horloges niet gemaakt zijn voor timide mannen die liever niet opvallen. Deze horloges ziet u van een afstand al aankomen, bijna eerder dan de drager zelf. Veel exclusiever dan dit wordt het niet, deze twee modellen uit de TW Steel Renault F1 CEO Tech collectie. Beide zijn robuust, uitgebreid en geschikt voor het sportieve leven; u kunt ermee duiken, racen, zijlen – alles in de vrije tijd waar flinke druk en snelheid bij komen kijken. Dikke kans dat eigenaren van deze uurwerken dat ook over hun werkende leven kunnen zeggen. Niet voor de gemiddelde kantoorpik dus.

Model TW680 (zilver)

De doorsnede van de kast is 45 mm en hij draait op een quartz uurwerk dat de tijd op 1/20 van een seconden kan meten en weergeven. Het horlogeglas is van saffierkristal – bikkelhard materiaal dat alleen met grof geweld krassen oploopt. Dagelijks en sportief gebruik zal hem niet deren of verdoffen. En hij kan tot 10 ATM onder water. Dat betekent dus 100 meter de diepte in. Het is eerder de vraag of u dat redt! Met zijn roestvrijstalen kast voorzien van acht geslepen schroeven en zwarte wijzerplaat een opvallend designhorloge dat blikken trekt - zo niet om de stoere hoeken, dan wel om de gele accenten die alleen de scherpe bewonderaar zullen opvallen. De band is van zacht zwart rubber.

Model TW682 (zwart)
Ook de zwarte versie uit deze collectie – even groot als zijn zilveren broer - heeft een zacht siliconenrubber polsband die niet stuk te krijgen is. Ondanks het eigentijdse en flashy design kan ermee gesport en gedoken worden. De stalen kast van de zwarte uitvoering heeft een AA-kwaliteit PVD coating, afgewerkt een krasbestendige saffierkristallen glasplaat. Hij is eveneens tot 100 meter onder water te gebruiken waar het quartz uurwerk zijn werk blijft doen. Het meest opvallend aan deze polsklok zijn de kroon, schroeven en secondenwijzer die zijn voorzien van een gouden plating. Eigenwijs opvallend en zeker niet geschikt voor de grijze muizen onder de heren. Op de antracietkleurige wijzerplaat staan de cijfers in reliëf wat het ontwerp extra diepte en detail verschaft.

Crunch time
Dit is zo’n buitenkans die niet vaak voorbij komt. Dit is een hele goeie deal voor een anders ranzig duur horloge. Nu is ‘ie alleen duur - maar dus praktisch voor de helft. Is ‘ie heel lief geweest? Of juist heel stout? Nog even kijken, specs lezen, erbij stilstaan dat u hem niet stuk krijgt en dat het op den duur een vintage wordt – dat hebt u met deze dingen.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL