Toshiba LCD TV MET DVD SPELER

Foto Toshiba LCD TV MET DVD SPELER
Voor € 449,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Scherp beeld, scherpe deal

VAN 449,00 VOOR 289,95 ( +8,95 )

Een goede maandagmiddag! Alle persoonlijke mail gecheckt? Drie koppen koffie achter de rug? Bijgebept met de collega’s? Even rust aan het nemen voor de pauze? Mooi, dan heeft u tijd om de andere helft snel te bellen voordat u deze aanbieding aan zijn HD haren uw hol in sleept. Want wij vonden het leuk om deze week te beginnen met een onweerstaanbare aanbieding. Lastige jongens, van 1DayFly...

Voor de extra
Hij is ontworpen met het idee dat hij als tweede TV in huis gebruikt gaat worden, zeker omdat er een DVD speler ingebouwd zit. Handig! Scheelt weer een speler en stekkerdozen. Maar of het nou uw tweede TV wordt of dat u nu eenmaal een wat bescheidener scherm in uw huiskamer prefereert: de beeldkwaliteit doet helemaal niet onder voor zijn grote LCD broers! Hij is HD ready met een resolutie van 1366x768 en alle kabels die een mensch bij de elektronicaboer kan vinden anno 2011 kunt u eraan hangen. Met stereo geluid, extra basversterking en digital noise reduction. Mooi ding!

Hand boven de knop…
Met zijn ingebouwde digitale tuner heeft u met deze Toshiba direct toegang tot de digitale tv-kanalen en alle interactieve functies. En dan is hij nog mooi vormgegeven ook. Dus wij hebben ervoor gezorgd dat ‘ie hier voor een veel kleiner prijsje in de aanbieding staat vandaag. Check de specs even zodat u zeker weet dat u een A-merk TV voor een C-merk prijsje scoort. Jetzt geht’s los!

Tot morgen…


Dagaanbieding in je E-MAIL