TOSHIBA 46" LED TV MET 100Hz

Foto TOSHIBA 46
Voor € 1,30
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Zij ruimen op, u doet uw voordeel!

VAN 1.299,00 VOOR 749,95 ( +8,95 )

Wat fijn dat de technologie zo hard vooruit gaat, want binnen de kortste keren is er geen verschil meer zichtbaar in de kwaliteit (kunt u 18 megapixels onderscheiden van 20 bijvoorbeeld?) maar een des te groter verschil in de prijs. Een tweede Toshiba kijkbuis deze week, dit keer een 46 inch scherm. Hij is dus een stuk groter dan de 26 inch die we net na het weekend aanboden en edge lit – zo plat als een dubbeltje dus. Misschien een beetje uit de kluiten gewassen dubbeltje, maar u begrijpt wat we bedoelen. En met alles erop en eraan. Geen aansluiting die u mist en topkwaliteit voor een schijntje.

DLNA en streamen
Met de Toshiba 46SL733DG kunnen kijkers eenvoudig content overzetten tussen verschillende apparaten die met elkaar communiceren via verschillende verbindings- en synchronisatietools. Hij is compatibel met DLNA®-specificaties voor probleemloze verbinding met andere apparaten met DLNA® in een thuisnetwerk. Daarnaast wordt ondersteuning geboden voor de innovatieve Toshiba Media Controller-software voor het eenvoudig delen van content. De Toshiba Media Controller maakt het streamen van video, audio en foto’s mogelijk op de televisie. Verder kunt u met de “afspelen op”-functie van Windows Media Player op een laptop met Windows 7 eenvoudig een gegevensstroom in gang zetten naar het tv-scherm vanuit een willekeurige map op een laptop.

Verbinden
Met een SD-kaartlezer en een USB-interface is de Toshiba 46SL733DG uitgerust met de meest populaire interfaces. De tv is wireless-ready (802.11a/b/g/n), er kan verbinding worden gemaakt met een draadloos thuisnetwerk via een WLAN USB-dongle (optioneel). Daarnaast kunnen beginners met één druk op de knop netwerktoegang configureren en beveiligingsinstellingen opgeven dankzij ondersteuning van Wi-Fi® Protected Setup™ (WPS) . De Toshiba 46SL733DG biedt naast HDMI tevens een uitgebreide selectie analoge interfaces, zoals SCART, composite video, component video, video, hoofdtelefoonuitgang en wooferuitvoer.

Top  geluid
Ondanks het slanke ontwerp, biedt de Toshiba 46SL733 een geluidservaring van uitstekende kwaliteit dankzij de geïntegreerde Audyssey Equalizer, die de frequentiereactie van premium Hi-Fi-luidsprekers emuleert. De Audyssey Equalizer compenseert dominante of ondervertegenwoordigde frequenties en zorgt voor een levendig en goed gebalanceerd geluid in de gehele ruimte.

De Toshiba 46SL733DG is uitgerust met SoundNavi-technologie, waardoor de tv’s het best mogelijke geluid weergeven, ongeacht of de tv is geplaatst op een meubel, of is gemonteerd aan de wand. De technologie optimaliseert de geluidsinstellingen aan de hand van de manier waarop het apparaat is gemonteerd. Dat gebeurt zodra de gebruiker deze gegevens opgeeft bij het instellen van het apparaat.

Met Dolby® Volume-geluidsaanpassing bent u verzekerd van een constant volume dat u eenmalig instelt – zelfs tijdens een reclameblok, tijdens het zappen of wanneer u overschakelt naar een externe bron.

Zuinig en duurzaam
De Toshiba 46SL733DG is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Wanneer u de tv voor de eerste keer inschakelt, selecteert de AutoView™-functie automatisch de optimale instellingen voor helderheid, contrast, gamma, scherpte en kleurverzadiging, waarbij rekening wordt gehouden met het omgevingslicht en de weergegeven content. De lichtomstandigheden worden constant in de gaten gehouden door de ingebouwde sensor voor omgevingslicht en deze past de instellingen indien nodig automatisch aan. Met AutoView™ hebt u altijd een perfect beeld, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen.

Met AutoView™ bespaart u tevens energie, omdat deze functie het LED-backlight dimt wanneer het omgevingslicht en de weergegeven content dit toelaten. De energiebesparingsmogelijkheden van de Toshiba 46SL733DG zijn verbeterd met de aan-/uitknop waarmee het apparaat volledig kan worden uitgeschakeld in plaats van dat het apparaat op stand-by wordt gezet.

CI+ en Geschikt voor Ziggo
Ziggo adviseert om de Digitale Televisie Module te gebruiken met door Ziggo gecertificeerde CI+ televisies. De Digitale Televisie Module (CAM CI+) is een compacte module (niet inbegrepen, wel los verkrijgbaar bij uw bestelling) voor digitale televisie die je heel eenvoudig direct in de Toshiba 46SL733DG installeert. Met de module en je Ziggo-smartcard heeft U geen aparte ontvanger meer nodig. Digitaal genieten zonder extra apparatuur, kabels en afstandsbediening. Makkelijker kan niet!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL