Toshiba 37 inch Full HD LCD TV

Foto Toshiba 37 inch Full HD LCD TV
Van € 37,00
Voor € 733,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Toshiba 37RV733

VAN 599,95 VOOR 399,95 ( +8,95 )De Toshiba's RV 733 G wordt geleverd met een Full HD 16:9 scherm met 1920 x 1080 pixels voor een hoge beeldkwaliteit. De RV 733 G beschikt over Toshiba's opschalingtechnologie, Resolutie+. De Toshiba' s MetaBrain processor zorgt ervoor dat standard definition (SD) televisieprogramma's met een verbeterde randdetail en textuur worden weergegeven. Met de natuurlijke kleurweergave en de hoge dynamische contrast ratio van 50.000:1 komt de scherpte en helderheid van de TV in de buurt van HD film kwaliteit.


Gewoon ontspannen
Toshiba streeft naar het aanbieden van eersteklas functies die je in staat stelt om je volledig te ontspannen voor de tv. MetaBrain verzorgd AutoView, dit is een functie die automatisch de ideale beeldinstellingen, zoals helderheid, contrast, gamma, scherpte en kleurverzadiging regelt. De instellingen worden constant op basis van het omgevingslicht en de beeldweergave aangepast. Het gebruik van deze autoconfiguratie kan zelfs het stroomverbruik verlagen. Nadat de Dolby geluidsapplicatie ingesteld is, blijft het vollume gelijk ook tijdens commercials en bij het wisselen van kanalen. En last but not least, Toshiba's RV 733 G heeft SoundNavi. SoundNavi past automatisch de geluidinstellingen aan. Dit biedt een nog sterkere geluidsprojectie, waardoor de geïntegreerde TV-luidsprekers op dezelfde manier geluid projecteren als vrijstaande televisies.

Het draadloos thuisnetwerk
De RV 733 G is uitgerust met een verscheidenheid aan interfaces. Toshiba's RV 733 G zijn Wi-Fi ready met een draadloze verbinding via een usb-dongle met WLAN-interface. Ondersteuning van Wi-Fi Protected Setup (WPS) maakt de toevoeging van WLAN-verbindingen met het thuisnetwerk zo simpel als een druk op de knop. Dankzij de DLNA (Digital Living Network Alliance) certificering is, de RV 733 G instaat om data met andere digitale apparatuur te delen. Naast de WLAN-connectiviteit, wordt de RV 733 G geleverd met twee usb en scart-interfaces, een PC poort, LAN-interface, hoofdtelefoonuitgang, poorten voor digitale audio output, component video input en een DVB common interface. Voor het ontvangen van ongecomprimeerde signalen van een bronapparatuur is de RV 733 G uitgerust met vier HDMI 1.4 (High Definition Multimedia Interface). Een CI +-slot (Common Interface) stelt je instaat om je te abonneren op verschillende pay-tv kanalen. Bij het aansluiten van een spelconsole of pc past de Game Mode en respectievelijk de PC-modus de beeldinstellingen automatisch aan.

Duurzaam en milieuvriendelijk
De verpakking is volledig van gerecyclede en recyclebare materialen. De down optie schakelt de TV volledig uit, in plaats van de stand by stand. Toshiba's Eco Panel zorgt voor een vermindering van het energieverbruik. De lcd-panelen met een uitzonderlijk hoge doorschijnendheid halveren de noodzakelijke hoeveelheid lichtproductie van de tv.

Meer informatie op de Toshiba site

Dagaanbieding in je E-MAIL