TOSHIBA 37" FULL HD

Foto TOSHIBA 37
Voor € 649,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Breedbeeld, smal prijsje...

VAN 649,00 VOOR 349,95 ( +8,95 )

Voor iedereen die niet per see een übersize scherm aan de muur wil hebben hangen. Het is zeker niet de kleinste flatscreen op de markt, maar het is geen enorme klepper. Voor hen die in de huiskamer wel van de supergrote schermen zijn, vinden hem misschien wat voor de slaapkamer. Hoe het ook zij: deze Toshiba doet wat kwaliteit en multifunctionaliteit niet onder voor grotere broers. First things first: de beeldkwaliteit. Hij wordt geleverd met een Full HD 16:9 scherm. 1920 x 1080 Pixels voor een superhoge beeldkwaliteit. En dan heeft hij ook nog eens Toshiba’s eigen opschalingtechnologie, Resolutie+. De Toshiba' s MetaBrain processor zorgt met Resolutie+ voor de upgrade van standard definition (SD) naar bijna HD kwaliteit - verbeterde randdetail en textuur, met natuurlijke kleurweergave en de hoge dynamische contrast ratio van 50.000:1.

Snugger scherm
Datzelfde MetaBrain verzorgt AutoView, een functie die automatisch de ideale instellingen regelt (zoals helderheid, contrast, gamma, scherpte en kleurverzadiging). Handig! De instellingen worden constant op basis van het omgevingslicht en de beeldweergave aangepast. En dat kan er dan ook nog eens voor zorgen dat hij zuiniger is in het stroomverbruik. Helemaal blij worden wij hier op 1DayFly HQ van de Dolby geluidsapplicatie: als die ingesteld is, blijft het vollume gelijk. Altijd. Ook tijdens commercials! Zo irritant hard als die tussen de programma’s doorgetetterd komen, zodat u ze op de wc nog hoort. Verleden tijd dus! Heel futuristisch is echter Toshiba's SoundNavi op deze RV733G. SoundNavi past automatisch de geluidinstellingen aan voor een nog sterkere geluidsprojectie. Hierdoor projecteren de geïntegreerde TV-luidsprekers op dezelfde manier geluid als vrijstaande televisies. Wel nodig bij zo’n platte digitale pannenkoek tegen de muur.

Zo... en dan de aansluitingen
Ga er maar even voor zitten! Interfaces te over namelijk. We verwijzen u ook van harte naar het YouTube filmpje dat we hier voor u hebben neergezet, dan krijgt u meteen een plaatje bij het praatje. Hij is in ieder geval Wi-Fi ready met een draadloze verbinding via een USB-dongle ( deze is in de bijverkoop beschikbaar ) met WLAN-interface. Ondersteuning van Wi-Fi Protected Setup (WPS) maakt de toevoeging van WLAN-verbindingen met het thuisnetwerk heel eenvoudig. En als u thuis al een heel netwerk heeft liggen, dan kan de RV733G erin opgenomen worden. Lang leve DLNA! (Digital Living Network Alliance, voor wie het wil weten). Naast de WLAN-connectiviteit, wordt de RV733G geleverd met twee USB en scart-interfaces, een PC poort, LAN-interface, koptelefoonuitgang, poorten voor digitale audio output, component video input en een DVB common interface. En dan heeft ‘ie ook nog eens vier HDMI 1.4 voor het ontvangen van ongecomprimeerde signalen van een bronapparatuur. Met de CI +-slot kunt u zich abonneren op alle pay-tv kanalen die u wilt. Spelconsole of PC aansluiten? De Game Mode en de PC-modus passen de beeldinstellingen automatisch aan. Dit alles hebben wij vandaag voor drie honderd euro minder dan ze in de winkel verkocht worden. Even het thuisfront bellen en bestellen!

Video :Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL