Thierry Mugler Business Set

Foto Thierry Mugler Business Set
Van € 99,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelig goed voor de dag komen

VAN 99,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Sollicitatiegesprek in het verschiet waarbij u niet met uw afgetrapte rugzak en afgekloven plastic pennen aan kunt komen kakken? Een job waarbij u regelmatig goed voor de dag moet komen maar heeft u geen fortuin over voor een leren aktentas? Portemonee toe aan vervanging? Vandaag in de aanbieding een driedelige set: een kunstleren aktentas, een echt leren portemonnee en een pennenset - vulpotlood en balpen. Tres chique, maar niet tres duur. Precies comme nous like it tres much!

De set zelf
Te beginnen met de kunstleren attachétas. Hij heeft aan de voorkant en op de rugzijde een vak voor losse papieren en aan de binnenkant vijf compartimenten met twee ritsen voor de goede verdeling. Een laptop past er prima in. Hij is ingedeeld en afgewerkt zoals het bij een leren tas gebeurt en hij heeft ook het juiste glansje, maar dan betaalt u er zoveel meer voor; hoogwaardig kunstleer is een goede optie. De portemonnee is echter wel van echt leer. Met 14 compartimenten voor pasjes en credit kaarten, een gedeelte met rits, een gedeelte voor uw kleingeld en een vak voor de flappen. En om het geheel af te maken een strak glanzende zwart/chroom vulpotlood en balpen. Mooi spul.

Nodige nonchalance
Stop voordat u naar het solliciatiegesprek gaat dan wel even die pen en potlood in de daarvoor bestemde vakjes en vul de rest van de vakjes met papierwerk. U geeft zich meteen weg als gelegenheidsattachétasdrager (en we hebben weer een scrabblewinnaar) als u bij het tekenen van het contract uw fonkelnieuwe pen uit het doosje haalt. Een beetje nonchalance is geboden! Mooi voor de dag voor een mooie deal. Scheelt een vrije middag uit uw leven rondhangen en met verkopers in te warme en drukke winkels praten. Dat, en een hoop knaken natuurlijk. 1DayFly...

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL