TELESCOOP LADDER

Foto TELESCOOP LADDER
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Wel de hoogte, niet de opbergruimte

VAN 199,95 VOOR 69,95 ( +8,95 )

Kijk, dat zijn de mooie uitvindingen. Die uitvindingen waarbij je aan de snuggerheid van het geheel kunt aflezen dat het door iemand bedacht is die het zelf ook hard nodig had. Iemand met een goed idee en de ballen om het uit te voeren. Vandaag maakt zo'n goed idee korte metten met alle (ja, alle) opstapjes, drie-tredentrapjes en huishoudladders bij elkaar. Nou vooruit, misschien is die vouwladder nog wel eens handig voor het schilderen van een plafond in het midden. En als dat opstapje onder het aanrecht toch niet in de weg staat, soit. Maar dit is echt een uitkomst voor in huis, op de boot, in de caravan op de camping – noem maar op. Hij is in ieder geval licht en compact genoeg om mee op reis te nemen.

Goed materiaal...
Maar dat is niet zijn enige voordeel. Deze aluminium telescoop ladder is ook in huis plaatsbesparend, niet alleen onderweg. En zo klein als hij kan worden om op te bergen, zo lang wordt hij in volledig uitgevouwen staat: meer dan 2,5 meter! Per sport klikt u hem stapsgewijs uit, zonder gehannes en met gemak. Opvouwen gaat nog rapper dan uitvouwen en omdat de makers weten hoe pijnlijk het is om kleine velletjes tussen metaal te krijgen, hebben ze het opvouwmechanisme zodanig gemaakt dat uw vingers en alle huidplooitjes die daarop te vinden zijn, ruim uit de weg zijn. Het kliksysteem transformeert in een handomdraai de lange, robuuste ladder weer in de plank van 73cm die u in een handomdraai opbergt, TUV-GS certificaat en al.

Op maat gesneden
U kunt niet alleen beslissen hoeveel sporten u uitvouwt, ook per sport kunt u de hoogte verstellen. Door zijn anti-slip voeten is hij heel veilig – eenmaal correct neergezet schuift hij niet – en hij laat daarnaast geen strepen of putjes achter op gestucte en geverfde muren binnen. Hij heeft in totaal 9 sporten waar een maximum van 150 kilo op mag staan. Deze telescoopladder voldoet aan alle strenge Europese normen en richtlijnen voor veilig klussen (EN131 1-2, voor de kenners) en hij heeft een garantie van twee jaar. Maar dat is louter om u twee jaar in alle rust de tijd te geven om de theoretische mogelijkheid van constructiefout te vinden, want na twee jaar intensief gebruik heeft deze zeer praktische en ergonomisch verantwoorde hulp in huis zich net opgewarmd. Deze telescoopladder is normaalgesproken dan ook een aluminium rib uit uw lijf. Kijk eens hoeveel sporten wij van de winkelprijs af gehaald hebben, zonder onze vingers te bezeren... Precies.

Demonstratievideo :

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL