TEFAL TOASTER MEMO

Foto TEFAL TOASTER MEMO
Van € 69,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Ze denken ook echt aan alles…

VAN 69,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Geroosterd brood! Zelfs uw dagoude brood is weer helemaal op smaak te brengen met een lik boter en een toaster. En trouwens wel eens een krentenbam in zo’n ding gemikt? Niet? Tipje! Dit traditionele broodrooster komt bovendien ook nog eens met een memo mini white board. Hoe geniaal is dat? Alles waar u gisterenavond voor het slapen gaan nog even aan dacht paraat voor vertrek bij het ontbijt. En dat betekent dus ook dat dit ding niet heet wordt aan de buitenkant. Ook fijn.

Waar heeft Tefal nog meer aan gedacht?
Aan een ontdooistand. Handig. En een plek om het snoer in op te bergen. Het lijkt een suffe functie, maar niks zo onooglijk op een mooi opgeruimde keukentafel of ontbijtbar als zo’n lullig zwart snoer, temeer daar het roestvrijstalen ontwerp nou net zo mooi is. Mooi en functioneel met weggewerkte kruimellade en warmhoudfunctie (het is nog geen woord maar daar wordt aan gewerkt, lieve scrabblefans). Stopfunctie zit er ook op. Variabele sleufbreedte. Tweezijdig geroosterd. Broodlift? Uhuh! Broodlift…

Wauw…
U was het bijna vergeten, geroosterd brood. Dat deed u vroeger bij oma op zondagmorgen wel eens. Maar juist nu is het zo handig: ingevroren brood, wat ouder brood omdat u nu eenmaal een dag langer doet over het opmaken van een halfje – het is in een mum van tijd genieten van een knapperig bammetje. En dan hebben wij voor u een knapperig prijsje verzonnen. Voor veel minder dan de helft vandaag. TSJAKKK! Ah… schrikken van het brood dat uit het rooster springt. Jeugdsentimenten.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL