SYNOLOGY 4-BAY NAS SERVER

Foto SYNOLOGY 4-BAY NAS SERVER
Van € 1,00
Voor € 484,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Krachtige alles in 1 NAS

VAN 484,00 VOOR 299,95 ( +8,95 )

De Synology® DiskStation DS410 biedt professionele en thuisgebruikers die op een kosteneffectieve manier gegevens willen delen en beveiligen een betaalbare, krachtige en complete uitgeruste netwerkopslagoplossing die de productiviteit verhoogt met uitgebreide bedrijfsgerichte toepassingen. De Synology DS410 heeft een gemiddelde leessnelheid van 110 MB/sec in RAID 5-configuratie in een Windows-omgeving en een schrijfsnelheid van 54.9 MB/sec. De Synology DS410 is een betrouwbare oplossing voor het delen van gegevens, beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en biedt uitgebreide bedrijfstoepassingen, met inbegrip van een complete back-up oplossing, waarmee het vandaag een van de beste 4-bay NAS-apparaten op de markt is.

Eenvoudige installeren en beheren
De Synology EZ-Internet Wizard zorgt ervoor dat gebruikers die weinig tijd hebben en niet vertrouwd zijn met het configureren van ingewikkelde routers op een eenvoudige manier toegang tot de Synology DS410 vanaf het internet kunnen instellen. De EZ-Internet Wizard doorloopt alle instellingen, zoals firewall-instellingen, poort doorsturen, PPPoE-installatie en DDNS-registratie.

De gebruikersinterface die op AJAX -technologie draait, is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het creëren van privaat gedeelde mappen voor een groot aantal gebruikers verloopt eenvoudig met de User Home-functie aangezien de beheerder in een minimum aantal stappen en op korte tijd privaat gedeelde mappen kan creëren. De flexibiliteit wordt verder uitgebreid met instellingen voor toegangsrechten tot submappen voor de toewijzing van bevoegdheden aan verschillende werkgroepen.

Flexibel RAID-beheer
De Synology Hybrid RAID (SHR) bouwt automatisch een optimaal RAID-volume met gegevensbeveiliging op de geïnstalleerde harde schijven, zelfs wanneer die harde schijven verschillende afmetingen hebben. Op die manier wordt het opzetten van RAID erg eenvoudig, terwijl gevorderde gebruikers nog altijd alles handmatig kunnen instellen.

Volledige back-up oplossingen
De Synology DS410 biedt een gecentraliseerde doelmap voor back-up om gefragmenteerde en ongestructureerde gegevens uit een netwerk samen te brengen. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de Synology DS410 met de gratis Synology Data Replicator-software, terwijl Mac OS X-gebruikers kunnen genieten van native Apple® Time Machine-integratie. Via een webgebaseerde back-upwizard kan een back-up van gegevens op de Synology DS410 worden weggeschreven naar een ander Synology DiskStation of een andere rsync-server via een gecodeerde overdracht, of naar een externe harde schijf via een USB- of eSATA-verbinding. Het wegschrijven van back-ups naar cloud via Amazon® S3-service wordt eveneens ondersteund.

Volledig uitgeruste bedrijfsapplicaties
De Synology DS410 werkt op de gerenommeerde systeemfirmware, Synology DSM, en biedt uitgebreide toepassingen en functies die speciaal zijn ontworpen voor zakelijke werkgroepen. De uitgebreide netwerkprotocolondersteuning garandeert een feilloze bestandsuitwisseling tussen Windows-, Mac- en Linux-platformen. De Windows ADS-integratie biedt de mogelijkheid om de Synology DS410 snel en eenvoudig in te schakelen in de bestaande bedrijfsnetwerkomgeving zonder opnieuw gebruikeraccounts te moeten aanmaken op de Synology DS410.

Toegang tot bestanden over het internet wordt eenvoudiger via de gecodeerde FTP-server en webgebaseerde bestandsverkenner, Synology File Station. HTTPS, firewall en automatische IP-blokkering zorgen ervoor dat het delen van bestanden over het internet via een hoog beveiligingsniveau verloopt.

Synology Web Station met PHP+MySQL-ondersteuning laat toe om tot 30 websites te hosten op een Synology DS410. Synology Surveillance Station 4 biedt een gecentraliseerde interface voor de beveiliging van kantooromgevingen door middel van IP-camera’s. H.264-videoformaat wordt ondersteund voor hogekwaliteitsvideo. Het invoegonderdeel Mail Station maakt de Synology DS410 tot een volwaardige mailserver in slechts enkele stappen. De mogelijkheid om USB-printers te delen minimaliseert de bedrijfskosten door afdrukmiddelen door het volledige kantoor te laten gebruiken.

DSM-gebruikers worden aangemoedigd om toepassingen van derden te ontwikkelen en op de Synology DS410 te installeren. Gebruikers kunnen bovendien een lijst met toepassingen van derden die door Synology zijn getest op de Synology DS410 installeren.

Energie-efficiënt ontwerp
De Synology DS410 is ontworpen en ontwikkeld vanuit een bekommernis van energie-efficiëntie. In vergelijking met de gemiddelde pc-tegenhanger verbruikt de Synology DS410 slechts 56 Watt tijdens zijn werking. LAN/WAN-ondersteuning, programmeerbare aan/uit-knop en slaapstand van harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van energieverbruik en nog lagere werkingskosten.

Tot morgen

Dagaanbieding in je E-MAIL