STK SMC-550 MINI CAPSULE SPEAKER

Foto STK SMC-550 MINI CAPSULE SPEAKER
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Klein van stuk, groot geluid

VAN 29,95 VOOR 10,95 ( +5,95 )

U kent ze wel, deze bolletjesspeakers. Het oorspronkelijke en geniale ontwerp heeft zijn weg naar algemeen gebruik gevonden. Dat heeft u nu eenmaal met goede uitvindingen. Maar niet iedereen is op hetzelfde moment overtuigd of minispeaker behoevend. Vandaar dat we vandaag een leuke in de aanbieding hebben, een STK. Stevig, handig en overal muziek voor een veel kleinere prijs dan in de winkel.

Geluid is alles
Wellicht heeft u een dergelijk speakertje al eens in actie gezien. Of gehoord, liever gezegd. Zo niet, dan zult u staan te kijken (bij wijze van dan, dus) van het geluid. Klein maar toch groot, zoveel power als eruit komt. Dat komt door zijn snuggere ontwerp, dat hem niet alleen robuust voor onderweg maakt doordat u hem kunt opvouwen, maar dat ook nog eens een bijdrage levert aan de volheid van het geluid. Sluit hem aan op laptop, MP3 speler of mobiele telefoon en u heeft muziek met fatsoenlijke sound op elk bureau of waar u maar bent.

Meenemer
Lichtgewicht, herlaadbaar en versterkt is deze kleine 2.4 Watt stereo speaker een must have voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn. Maar ook voor fatsoenlijk geluid bij het afspelen van spraak en ander geluid vanaf laptops is hij heel geschikt. U hangt hem simpelweg aan de bron met een 3.5 mm audio input of aan de telefoon (alle connectoren bijgeleverd). Hij laadt op via USB en als hij na 2,5 uur opgeladen is, zit er voor 4 uur muziek in. Standby houdt zijn Li-ion batterij het 200 uur vol. En bij ons voor een prikkie. Meenemen!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL