SONY VAIO 24'' TOUCHSCREEN PC

Foto SONY VAIO 24'' TOUCHSCREEN PC
Van € 1,00
Voor € 999,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Woonkamer entertainment met multitouch scherm

VAN 1.999,00 VOOR 749,95 ( +8,95 )

Oh oh... Sony komt weer eens met veel te mooi speelgoed. De VAIO All-In-One, dit keer. Zoals de naam al zegt is het een hybride beestje. Een PC maar dan anders - het is echt een apparaat dat in zijn tijd pas. De All-In-One combineert namelijk de mogelijkheid tot zoeken en genieten in hetzelfde apparaat, ontworpen voor de huiskamer – bijvoorbeeld. Met de komst van het internet zijn we niet meer afhankelijk van wat de TV pot schaft, maar u vouwt zich ook niet op uw werkplek in een bureaustoel om eens lekker van een filmpje te genieten. Met deze machine biedt Sony het handige van een full blown PC gegoten in een interieur-vriendelijke setup met heel veel leuke extra's

Het is wat u maar extra's noemt!
Want het zijn geen extra's, het zijn toepassingen die gewoon niet eerder konden. Het grootste deel van die toepassingen wordt mogelijk gemaakt door zijn mooie touchscreen. Een breedbeeld, Full HD touchscreen met een bakbeest van een videokaart erachter; klauwtje uitsteken en browsen maar. Geen draden; internetten, muizen en toetsen doet u vanuit uw luie stoel, bed of zitzak. Hij heeft een optical out waarmee u op hoge kwaliteit muziek naar uw geluidssysteem kunt sturen. En film kijken is er uiteraard leuk op, maar de fervente gamer zal de mogelijkheden ook niet ontgaan, temeer daar hij naast wifi en gigabit ethernet ook een ingebouwde camera en speakers heeft. Babbelen met gappies aan de andere kant van de wereld hoeft dus ook niet meer met een tafelrand in uw buik. Lang leve innovatie!

U relaxt, de VAIO werkt
Als een (stil) paard. Want als u zich ontspant is dit ding druk bezig. Zijn slicke voorkomen verhult een Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz processor en harddisk van 1TB (Serial-ATA 7200rpm, dus...). En uiteraard zijn we van Sony beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de hoogste plank gewend. Dat betekent gamen met de fijnste graphics, film kijken zonder ook maar een hapering en verder heeft hij alles klaarstaan wat een complete PC ook heeft, bereikbaar met Windows 7 Home Premium 64 bit. En zo heeft hij nog wat specs waar u blij van wordt, check ze maar even. Wij hebben als toef op de taart een korting geregeld waar u blij van wordt.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL