SONY NETWERK MUZIEKSYSTEEM

Foto SONY NETWERK MUZIEKSYSTEEM
Van € 349,95
Voor € 159,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Creer een muzieksysteem voor elke kamer

VAN 349,95 VOOR 159,95 ( +5,95 )

Dit is een heel leuk in-huis system - voor Sony liefhebbers en Braviagebruikers maar ook voor muziekfanaten die verder niet zo veel Sony spul hebben staan. Met dit ding en wat snuggere software kunt u namelijk met net zoveel moeite als het kost om een eitje te bakken uw hele huis voorzien van dezelfde muziek. Met dit iPhone / iPod Touch Dock en alles dat u aan speakers op uw eigen thuisnetwerk aangesloten heeft, swingt u draadloos door het hele huis op hetzelfde liedje. Kwestie van wireless muziek streamen vanaf uw PC, Mac, externe schijf of internetradio. En met een gratis appje verandert u uw iPhone of Pod ook nog eens in een afstandsbediening – dus browsen in elke kamer met speaker en met (onder andere) individuele volumeregeling voor iedere Sony Netspeaker!

Lang leve Living Networks!
DLNA. Die vier letters staan voor Digital Living Network Alliance. Dat betekent dat u al uw mediadragers, schijven, schermen en speakers in een netwerk kunt laten samenwerken. Als u een dergelijke set up (in de planning) heeft, dan is dit Dock heel leuk speelgoed. Het bevrijdt alle muziek die u tot op heden vanaf één punt naar één punt kon sturen. De NAS Dock en de PartyStream software stellen u in staat om in elke kamer uw media op te roepen en te streamen, met de luxe van internet Music servers zoals Slacker®, BRAVIA® Internet Music en vTuner™ onder uw vingertoppen. Meer dan 5000 zenders zonder tussenkomst van uw PC!

Compatibiliteit troef
Dit Dock is gebouwd op iPod en iPhone - gecertificeerd zelfs. De vliegtuigmodus is dus niet nodig. Andere MP3 spelers kunnen er uiteraard ook op aangesloten worden. En, ook niet geheel onbelangrijk, de geluidskwaliteit is zo goed als we van Sony gewend zijn. Met zijn heldere en duidelijke LCD-kleurenscherm is makkelijke navigatie gegarandeerd. Net zo zeker als de beste prijs die wij er weer voor hebben geregeld. Ook mooi.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL