SONY 46'' LED TV MET 100Hz

Foto SONY 46'' LED TV MET 100Hz
Van € 1,00
Voor € 426,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 1.426,00 VOOR 849,95 ( +15,00 )

Ze zijn gemaakt om naar te kijken, televisies. En ook al gaat het uiteraard om de prestatie, het is belangrijk dat hij mooi ontworpen is. En dat is deze energiezuinige, Full HD LED TV van Sony zeer zeker: strak, sleak, ultramodern en zo plat als een dubbeltje. Zo flinterdun dat alle features en extra's die erin zitten van te voren platgestampt lijken te zijn. Hij blinkt in vergelijking met andere LED televisies uit in besparing, maar toch zijn die kenmerken ondergeschikt aan de verbluffende beeldkwaliteit. Alle 46 inches worden gevuld met Full HD 1080 beeld. Hij heeft een naadloze Motionflow van 100Hz, knapperig contrast en kleuren die alleen op een zonnige dag op de keukenhof benaderd worden. En dan zitten alle pasteltinten en natuurlijke mengkleuren uit het spectrum ook nog in zijn vermogen. Het zorgt ervoor dat de kijker (of de gamer natuurlijk) compleet opgaat in het beeld, zodat de perfectie van het ontwerp alleen gezien wordt als hij uit staat.

En dan het verbruik...
Dat hij perfecte beeldkwaliteit levert is mooi en aangezien hij vandaag met een korting van honderden euro's komt, is hij sowieso een stuk goedkoper dan welke andere LED TV dan ook. Het wordt daarom pas echt een uitzonderlijke superdeal door zijn verbruikskunsten: hij heeft een reeks eigenschappen die u zeer zeker zult terugzien op uw energierekening. Te beginnen met zijn aanwezigheidssensor: als u niet in de kamer bent, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Dat scheelt! En zoals het een hypermoderne LED TV van de hoogste orde betaamt, heeft hij ook een lichtsensor: nooit teveel licht door de automatische aanpassing van het lichtniveau. En dat is overigens niet alleen fijn voor de portemonnee (en vooruit, het milieu), u wordt ook niet scheel als u bij sfeerverlichting of in het donker kijkt. Anderzijds gooit het zonnetje tijdens de zomertijd geen roet in het eten door zijn vermogen het beeld een extra boost te geven bij heel veel omgevingslicht. Staat hij uit, dan verbruikt hij bijna 0 Watt (0,2 om precies te zijn), stekker eruit trekken hoeft dus niet.

En dan de extra's
Hij is wireless LAN ready, dus u haalt al het leuke van het internet ook naar het scherm en spelen in groepsverband met andere gamers online kan ook. Heel handig te bedienen met een HD mediaplayer en uiteraard sluit alles dat u aan apparatuur heeft op het ding aan, check de specs voor de aansluitingen. Live color, Deep color, 24P True Cinema, Intelligent Picture - alles waar Sony bekend om staat. Dat hebben wij dan weer gecombineerd met die kortingen waar wij zo bekend om staan. Even bellen met de andere helft of met luitjes uit de vriendengroep voor minder onafhankelijk advies dan hier (want zij komen natuurlijk ook maar al te graag genieten van het beeld): dit is een superdeal die niet te missen is, mocht die TV ergens dit jaar nog op het lijstje staan.

Tot morgen..!

Dagaanbieding in je E-MAIL