SIMPLE HUMAN VUILNISEMMER

Foto SIMPLE HUMAN VUILNISEMMER
Van € 89,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor weggeefprijs met bonus prullenbak

VAN 89,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Als het gasfornuis en het aanrecht belangrijk zijn in de keuken, dan is de aanbieding van vandaag niet minder cruciaal: de vuilnisemmer. Stelt u uw keuken voor zonder. Altijd een sappige zak op het zeil en die nare penetrante stank. Zaak is dus om een goeie bak in de keuken te hebben staan die groot is, goed afsluit en in zijn omgeving past. Vandaag hebben we een vuilnisbak in de aanbieding die aan al deze eisen voldoet: een rasvuilnisbak… Maar dan wel voor een wegwerpprijs.

De drie kenmerken van een rasvuilnisbak

▪ Hij moet groot zijn. U wilt niet om de drie dagen een zak te verwisselen hebben, want de tuin is er niet om vuilnisbuilen in te parkeren, om van het balkon niet te spreken. En u bent sociaal en meelevend, dus u wilt ook niet elke zak tot barstens toe volproppen: de vuilnisman heeft net als u een rug die niet stuk hoeft. Simplehuman: check!

▪ Hij moet goed afsluiten. De klep moet goed dicht zodat er geen nare geurtjes kunnen ontsnappen en de rest van de keuken schoon blijft. Deze is te bedienen met voetpedaal zodat u alles hygiënisch kunt deponeren. Daarbij heeft hij een ‘trim ring’ waardoor de vuilniszak makkelijk te bevestigen is en goed blijft zitten, wat goede afsluiting faciliteert. Simplehuman emmer: check!

▪ Hij moet in zijn omgeving passen. Normale maten vuilnisbakken zijn breder in omvang en – godbetert – vaak vierkant. Deze niet. Dit is een slanke cilinder die ruimte beidt door zijn hoogte. Daarmee is hij automatisch een stuk ergonomischer, en je gooit er minder snel rommel naast dan bij lage vuilnisbakken. In de meeste keukens passen de hogere emmers vaak ook perfect verstopt en toch makkelijk bereikbaar naast een tafel of aanrecht. Simplehuman: check!

Mooi design verdient altijd het voetlicht
Heeft u ooit van een vuilnisbak gehoord met vijf jaar garantie? Welles. Nu dus. Gemaakt van stevig materiaal, berekend op jarenlang intensief gebruik door het hele gezin in RVS uitvoering en nog mooi ontworpen ook. Vandaag dus voor die wegwerpprijs en nog voorzien van een prullenemmertje van drie liter ook. Voor de pedaalemmerzakkies in een andere hoek van de keuken of voor het huiskamer prullenwerk. Kijk…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL