SIEMENS GIGASET 3-in-1 ACCES POINT

Foto SIEMENS GIGASET 3-in-1 ACCES POINT
Van € 99,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor alle grote draadloze netwerk plannen…

VAN 99,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Wat u ook met een draadloos netwerk van plan bent, de Gigaset SE365 WLAN Repeater komt altijd van pas. Het apparaat is tenslotte een supersnel WLAN-product, dat zowel dient als repeater, acces point en als ethernet-adapter. Dat wil zeggen dat u met dit apparaat het bereik van het draadloze netwerk vergroot, uw pc zonder tussenkomst van een snoer met het internet dan wel met een WLAN-router verbindt en bijvoorbeeld een console via een ethernet-aansluiting aan uw draadloze netwerk koppelt.

1 Repeater - Vergroot het bereik van een draadloos netwerk
De Gigaset SE365 WLAN Repeater laat zich wat betreft prestaties niet kennen. Niet alleen vergroot hij het bereik van uw netwerk thuis of op kantoor. Hij verhoogt bovendien met gemak de datatransmissie tot maximaal 300 Mbit per seconde. Dat is snel genoeg om bijvoorbeeld te genieten van WLAN IP-TV en van High Definition video-streaming.

2 Access point - Creëer een draadloos netwerk
Met de Gigaset SE365 WLAN kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht tussen PC's en een bestaand draadgebonden netwerk. De Gigaset SE365 WLAN kan bijvoorbeeld via een ethernet-kabel worden aangesloten op een Ethernet router, waardoor andere PC's draadloos toegang krijgen tot dit netwerk. Het is ook mogelijk de Gigaset SE365 WLAN op een andere locatie neer te zetten, (bijvoorbeeld de 2de verdieping) en hem met behulp van een kabel aan te sluiten op de Ethernet-router die bijvoorbeeld in de kelder staat.

3 Netwerk adapter - sluit alles aan op uw netwerk
De Gigaset SE365 WLAN kan rechtstreeks op de Ethernet-aansluiting van een PC of een ander toestel worden aangesloten (bijvoorbeeld een spelconsole of settop box). Hij dient dan als draadloze netwerkadapter, maar gebruikt de draadgebonden ethernet-interface van het toestel.

Eenvoudige installatie
De installatie van de repeater is een fluitje van een cent. De meegeleverde cd-rom begeleidt u stap voor stap door het proces, waardoor fouten vrijwel uitgesloten zijn. Blijft u alsnog met vragen zitten? Dan biedt de eveneens meegeleverde Nederlandstalige handleiding u alsnog de broodnodige antwoorden.

- Ultra snelle draadloze datatransmissie tot 300Mbps!
- Internettoegang voor meerdere gebruikers
- Bereik tot 50 m binnenshuis, 300 m buitenshuis

Tot morgen..!

Dagaanbieding in je E-MAIL