SHARK STOOMREINIGER

Foto SHARK STOOMREINIGER
Voor € 129,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schoner dan ooit, zonder chemicaliën

VAN 129,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Een vloer ziet er al zoveel beter uit als er een natte lap met wat afwasmiddel overheen is geweest, maar eens in de zoveel tijd is er grover geschut nodig. Met de tijd blijft hardnekkig vuil zitten tot er een grijze waas en grauwe plekken zichtbaar zijn die zich niet zomaar weg laten jagen, ook niet met extra hard schrobben en agressievere middelen. Of u moet iets in huis hebben dat het zijl, de tegels, de vloerbedekking of het parket zowat oplost, dat kan. Sta ons toe om een gezondere en diepere reinigingsmethode voor te stellen. Een methode die daarnaast schrobben tot zwetens toe tot het verleden verbant.

Stoom!
Water op een temperatuur van 100 graden Celsius maakt steriel, waar een schoonmaakmiddel met een hoop giftige troep erin slechts in de buurt kan komen. Stoom maakt vuil, ook microscopisch vuil, los van het oppervlak. En daar komt niet veel kracht bij kijken. Door zijn driedelige buis is hij makkelijk in staande houding te gebruiken, net als een stofzuiger. En net zoals een stofzuiger verschillende mondstukken heeft voor de verschillende doeleinden, zo heeft ook de Shark stoomreiniger opzetstukken: microvezel pocketpads, rechthoekig klein en groot; een driehoekige pocket pad voor de hoeken en een stofmagneet. En het snoer van 8 meter oprollen gaat ook net zo makkelijk als bij een stofzuiger.

Professioneel voor in huis
Met zijn waterreservoir van bijna een halve liter, houdt hij het per bijvul 10 minuten vol. Leeg? Even bijvullen en een halve minuut wachten, stoomt u weer vrolijk verder. En afhankelijk van de oppervlakte die u reinigt (materiaal, hoe diep het vuil zit) regelt u de stoomafgifte. Dat konden vroeger alleen apparaten voor industrieel schoonmaken, met gemotoriseerde voertuigen waarop schoonmakers over het linoleum gleden. Maar sinds 2010 is er dus deze uitvinding voor consumentengebruik. Hebben wij voor u een stukje van de prijs afgestoomd. Dus schoner, praktischer én voordeliger.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL