SENZ° MINI PARAPLU

Foto SENZ°  MINI PARAPLU
Van € 42,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De slimme onbreekbare paraplu

VAN 42,95 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Vanmorgen weer lekker door de regen naar uw werk gegaan ? Vette pech en niets aan te doen. Gelukkig waait het niet zo hard want anders was die oude Burberry paraplu, die sowieso echt niet meer kan, kapot gewaaid. Met de senz° is er eindelijk een paraplu die tegen een windstootje kan. De senz° Mini baant zich moeiteloos een weg door de wind, van een rustig briesje tot een zware storm en hij klapt niet om. Geniet voortaan van weer, wind en regen.

Uniek ontwerp
Zoals u weet zijn wij van 1DayFlij heel blij met goed ontwerp. Ontwerp waar common sense achter zit. Ontwerp waar een mensch wat aan heeft en dat de tand des tijds een beetje wil doorstaan. Paraplu’s – een eeuwenoud ontwerp waar op zich niks mis mee is – gaan doorgaans jammerlijk kort mee. Het design is simpelweg niet opgewassen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Als het hier regent, waait het meestal ook. Onregelmatige windstoten rukken het ding vaak genoeg bijna uit uw handen en door ondermaats materiaalgebruik sneuvelen ze na een paar keer gebruiken, lam geworden van het binnenstebuiten schieten.

Slim, sterk en stijlvol tot windkracht 7
Tijd voor goed ontwerp dat zich wel staande weet te houden in ons wapperklimaat. De senz° Mini kiest door zijn aerodynamische design moeiteloos de meest comfortabele positie in de wind. Dat maakt het bijzonder prettig om de senz° Mini te gebruiken, zelfs bij harde wind. Door dit slimme design klapt de senz° Mini niet om en is hij windbestendig tot maar liefst windkracht 7! Bovendien zorgt de unieke vorm voor een perfect zicht met de best mogelijke regenbescherming. Dus op de fiets of te voet, de senz° Paraplu houdt u droog.Niet vergeten!
De senz° Mini is winnaar van diverse internationale design awards en niet voor niets. De senz° Mini heeft een uniek frame met variabele lengtes van de baleinen, een nieuw en uniek principe in de paraplubranche. De verbeterde versie sinds de eerste uitgave heeft een dikkere staf, wat hem nu nog weer sterker maakt. Het enige dat nu nog moet gebeuren is zorgen dat u hem niet vergeet, want het is allerminst de wegwerpparaplu waar u gewend aan bent! Deze mini versie van het oorspronkelijke ontwerp gaat lang mee voor ons miniprijsje.

Video :
Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL