SEIKO CHRONOGRAPH

Foto SEIKO  CHRONOGRAPH
Van € 249,00
Voor € 112,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ideaal horloge voor stoere mannen

VAN 249,00 VOOR 112,00 ( +5,95 )

Stijl, sportiviteit en klasse samengebracht in één krachtig ontwerp. Het betere werk van Seiko, Chronograph Series. En dan hebben we het nog niet gehad over hoezeer hij tegen een stootje kan. Hij is tot 100 meter diepte bestand tegen water. En met zijn roestvrijstalen behuizing levert hij niet alleen robuuste lijnen en ingetogen glans, maar ook bescherming voor het Quartz uurwerk aan de binnenkant van de 45 millimeter kast.

Features
De band is van leer, samen met roestvrijstaal de prettigste polsband. Voor watersporters is roestvrijstaal wellicht prettiger, maar voor de actieve man op het vaste land voelt niets zo natuurlijk aan als leer. De witte stiksels in de band komen overeen met de witte details op de zwarte wijzerplaat, de finishing touch in het ontwerp die het geheel in evenwicht brengt. En voor de handig zitten er dan ook nog lichtgevende wijzers en markers op. Ook de datum bent u nooit meer kwijt met de heldere calender display.

Tijdloze tijdweergave
Stoer en stijlvol samengesmeed tot een ontwerp waar een drager niet op uitgekeken raakt. Ver weg van modegrillen en seizoensontwerp is dit horloge gebouwd om lange tijd van te genieten. Gedragen bij strak gesneden pakken of in de vrije tijd, het horloge past erbij. Opvallend zonder opzichtig te zijn en voor de man met eigenzinnige smaak voor hoogwaardig ontwerp en technische kwaliteit. We weten het: met dat extra voordeel dat wij erbij doen wordt het erg lastig om hem te laten liggen, voor uzelf of als cadeau.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL