SEAGATE BLACKARMOR 4TB 4-BAY NAS

Foto SEAGATE BLACKARMOR 4TB 4-BAY NAS
Van € 899,00
Voor € 375,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 899,00 VOOR 375,00 ( +8,95 )

Vandaag de Seagate BlackArmor NAS 420 storage server. De Seagate BlackArmor NAS 420 storage server is een 4-bay NAS waarvan 2 bays al gevuld zijn met 2 schijven van 2TB elk. Hierdoor heeft u meteen 4 TB opslag om het nodige, en minder nodige, veilig op te slaan. U kunt de resterende 2 bays vullen met 2 mooie 2TB schijven voor nog meer opslag of wachten tot de 3 TB schijven een beetje betaalbaar zijn en een 12TB systeem bouwen. De Seagate BlackArmor NAS 420 storage server is een complete netwerkopslag oplossing. Ontworpen om een optimale up-time te garanderen en gegevens op te slaan voor maximaal 50 werkstations. Deze NAS werkt onder Windows, Linux en Mac OS.

Wat moet ik hier mee ?
Simpel, data opslaan en liefst erg veel in de zekerheid dat uw belangrijke data goed beveiligd en beschermd is. Wij raden u aan om vanaf nu elke foto en filmpje dat u schiet op de Seagate BlackArmor NAS 420 storage server te zetten. U weet zeker dat u ze over een paar jaar nog heeft en ze niet ergens in de donkere spelonken van uw "download" map verborgen blijven. Of wacht u van uw digitale muziek collectie ? Is die wel veilig ? Hetzelfde voor alle films en docu's die u bezit. Deze mogen ook wel lekker centraal opgeslagen worden zodat iedereen in huis of op de zaak met een password erbij kan.

Lekker veilig
De drive back-up functies zijn uitstekend en makkelijk in gebruik, met een schat aan mogelijkheden en faciliteiten zoals incrementele en differentiële back-ups, er zijn wizard's beschikbaar voor het instellen van zowel back-up en herstel functies voor bestanden of een heel systeem. Door de Seagate BlackArmor NAS 420 storage server in te stellen op Raid of Jbod weet u altijd zeker dat uw gegevens veilig zijn.

Maar als er een harde schijf kapot gaat ?
Niks aan de hand. De Seagate BlackArmor NAS 420 storage server geeft u per mail aan welke van de schijven kapot is of dreigt kapot te gaan zodat u op tijd een nieuwe harde schijf erin kunt stoppen. Maar ook als u te laat bent is dat geen probleem, afhankelijk van de RAID instellen kan 1 van de 2 of 1 van de 4 schijven kapot gaan zonder dat u gegevens verliest. U trekt de kapotte schijf eruit en vervangt deze door een nieuwe. Hierbij kunt u de Seagate BlackArmor NAS 420 storage server gewoon laten aanstaan trouwens.

Uitbreiden
Zoals u al las zijn 2 van de 4 bays gevuld. U kunt dat lekker zo laten en direct onbezorgd genieten van 2TB (bijv RAID1) of 4TB (RAID0) opslag. Maar voor de echte dataverzamelaars is het fijn om te weten dat u er later meer of grotere schijven in kunt proppen. Kortom, u kunt met deze Seagate BlackArmor NAS 420 storage server nog alle kanten op.

Snelle verbinding
De Seagate BlackArmor NAS 420 storage server is voorzien van 2 Gigabit netwerkpoorten. Dus mocht er een kapot gaan prikt u het kabeltje gewoon in de andere en kunt u weer aan de gang. Door de Gigabit poorten kunt u heel veel en heel snel uw data van en naar de NAS "pompen". Voorbij is de tijd dat u hiervoor een hele nacht moest wachten.

Ik wil meer weten!
U dacht al, "waar zijn de moeilijke termen en afkortingen die altijd bij dit soort producten horen". Voor het leesgemak hebben we die achterwege gelaten. We weten namelijk zeker dat u die niet eens nodig heeft om te besluiten dat u niet meer zonder degelijke NAS kunt. Maar voor de techno fetisjisten: Onder de koopknop vindt u 2 PDF bestanden met alles wat uw hart begeerd aan techno-gebrabbel

Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL