SAMSUNG WB700 DIGITALE CAMERA

Foto SAMSUNG WB700 DIGITALE CAMERA
Van € 18,00
Voor € 24,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

18 x Optische zoom (24~432mm)

VAN 269,95 VOOR 149,95 ( +6,95 )

Met deze Samsung Camera kan geen foto meer mislukken. Nou ja, als u de volautomatische modus aanzet tenminste. Als u in standje manual aan de slag gaat, kunt u naar hartenlust experimenteren. En dat is het mooie van deze camera: u heeft het voor het zeggen. Hij maakt foto's van 16 megapixels, dus uw foto's kunnen haarscherp op posterformaat en groter afgedrukt worden. Daarnaast heeft hij een super sterke 24mm groothoeklens en als u bewegend beeld wilt vastleggen doet 'ie dat ook, 1280 bij 720. Veel of weinig licht maakt hem niks uit: 3200 ISO instelling inbegrepen. Met de basics zit het dus helemaal snor. Kijken wat 'ie kan...

Zoomen!
U haalt alles wat u ziet 18 keer dichterbij met de optische zoom terwijl alles scherp blijft. Dat komt door de Schneider Kreuznach lens die erin zit. Prof spul. Mocht u aan het filmen zijn een inzoomen; geen zorgen over het mechanische geluid, dat onderdrukt hij met SoundAlive. En dan staat de echte trucendoos pas op een kiertje open, want er is geen omstandigheid waar deze camera niet op voorbereid is. Bewogen beelden zijn verleden tijd met Dual Image Stabilizer: of uw hand nou beweegt of dat neeflief met ADHD voorbij raast, het is altijd scherp. zelfs bij weinig licht.

Retro look, hyper modern
U kunt door zijn 3” intelligente scherm de foto's ook direct in volle glorie terug zien: als er veel of juist weinig licht in uw omgeving is, boost of dimt hij het beeld zodat u altijd precies ziet hoe de foto is geworden. Foto's delen? Eén HDMI-kabel is alles wat u nodig heeft om uw WB700 rechtstreeks aan te sluiten op uw tv, computer of dvd-speler. Deze Samsung heeft een classy sober retro uiterlijk, vooral in het zwart, maar voornamelijk dankzij zijn Smart Auto 2.0 technologie en de Smart Filter (waarmee u onder andere een retro beeld kunt creëren) is dit apparaat heel bij de tijd, ploeg de specs maar even door! Of knal meteen op de knop, goedkoper vindt u hem niet. En ook heel fijn: geen mondwaterblauw of tandglazuur tartend truttenrose. Kiezen tussen zwart of zilver. Cool.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL