SAMSUNG 32" FULL HD LED TV

Foto SAMSUNG 32
Van € 7,00
Voor € 899,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Eindelijk: de 7 serie met de dikste korting!

VAN 899,00 VOOR 499,95 ( +8,95 )

We hebben hem voor u: de mooiste, de platste, de elegantste met het beste beeld en dan nog hypertje recent ook. Nooit meer een vaag randje want hij ververst sneller dan in uw hersenpan verwerkt kan worden (100Hz Motion Plus technologie, shaZAM!) en met de rits aan beeldwetenschap die ze bij Samsung in één apparaat weten te stouwen weet u niet wat u ziet. Dit is de 32 inch, dus niet het grootste bakbeest maar de schappelijke maat voor mensen die geen vijf meter van hun tv af kunnen zitten (een scherm kan te groot zijn… echt).

Beeld, beeld, driewerf beeld!
Voor perfect beeld – zo zeggen de Samsung luitjes ons – zijn drie dingen nodig: contrast, kleur en helderheid. En daar hebben zij dan weer hele mooie namen voor verzonnen. Mega contrastverhouding, Wide Color Enhance (met LED register, jawel!) en dus die 100Hz Motion Plus toestand. Alles bij elkaar zorgt het voor een beeld waar u totaal in verdwijnt. Televisieprogramma’s, webinhoud of eigen geschoten materiaal; alles wordt op zijn best weergegeven. En al staat ‘ie uit, dan nog is ‘ie mooi. Ze hebben zelfs een vleugje amber in het ontwerp toegepast. Ze zijn echt trots op eigen werk met dit ding!

Alles behalve TV
De enige connecties die u nodig heeft om op HDTV te komen zijn de aansluitingen en draadloze ontvangers die erop zitten; al uw eigen up to date opnameapparatuur (check de specs) hangt u eraan met verbluffend resultaat: makkelijk en perfecte weergave. En het zou geen TV anno eind 2010 zijn als er geen internet op te checken was. En (door de afwezigheid van VOC’s, lood en kwik is deze TV) nog vriendelijk voor het milieu ook! Nou, daar kunnen we onszelf dan mooi een schouderklopje voor geven terwijl we die waanzinnige korting mee pikken, ja toch!

Schoonheid in de palm van uw hand
De kiezelvormige afstandsbediening ziet eruit als een edelsteen of een kiezel die door de zee werd afgevlakt, een uitmuntend elektronisch kunstwerk. De afstandsbediening straalt een zeldzame schoonheid uit die zijn omgeving en uw wereld mooier maakt.


Tot morgen…

Dagaanbieding in je E-MAIL