Samsung 14.2 megapixel camera met dualscreen

Foto Samsung 14.2 megapixel camera met dualscreen
Van € 249,95
Voor € 159,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voor de fun foto’s van een prof

VAN 249,95 VOOR 159,95 ( +5,95 )

Te veel eigenschappen…
Dat kan niet, maar als het had gekund, dan zou deze camera een kandidaat zijn. Het is een soort van spiegelreflexcamera met foto bewerkingsprogramma in één. Alles volautomatisch en alles te kiezen. U kunt zelfs een fish eye lens effect creëren en het ding herkent tot 20 gezichten! De Samsung ST600 is er voor iedereen die memorabele momenten gewoon goed en sprankelend vastgelegd wil hebben. Oh, en ze ook nog terug wil kunnen vinden de volgende dag. Of week.

Twee displays!
We vallen maar meteen met de deur in huis, want bij dit ding blijft een mensch opsommen: één van de handigste eigenschappen van de ST600 is het feit dat er twee displays op zitten: voorkant (1,8” LCD) en achterkant (3,5” 1 152 k WVGA LCD-touch)! Iedereen kan dus meteen de foto terugzien zonder de koppen tegen elkaar te stoten en als u een zelfportret of groepsfoto met uitgestrekte arm maakt, lukt dat in één keer. De handige aan/uit schakeling van het display aan de voorkant zorgt voor een efficiënter energiebeheer.

Alles auto
De ST600 kan zelfs automatisch instellen en de opname voor u maken, dus elke foto wordt sowieso op zijn best. Hij heeft namelijk de Smart Auto 2.0-functie; die gebruikt scèneherkenning waardoor het kader en de belichting altijd in de meest optimale verhouding schieten, duizendsten seconden voordat u klikt of de camera zelf het beste moment kiest. Uw statief hebt u ook niet langer nodig; de kantelbare body is speciaal ontworpen voor het maken van het ultieme zelfportret.

Gezichtsherkenning
Dit is bijna creepy! Dankzij de Smart Face Recognition-technologie onthoudt de camera tot 20 vrienden of familieleden en stelt automatisch eerst op hen scherp, zodat uw belangrijkste personen altijd haarscherp vastgelegd worden. Voorkeursbehandeling dus! En de ST600 vergeet nóóit een gezicht, dus u kunt heel makkelijk door uw bestand met geregistreerde personen bladeren. De camera wordt een soort van familielid zo…

Handige modi en crea opties
Het is heel makkelijk om creatief te worden met dit ding omdat hij zoveel functies te selecteren heeft. Voor de recht toe recht aan foto’s maar ook voor koddige foto’s met een twist of kleurtje.

Handig
Wilt u goede foto’s die de optimale instellingen voor u zoeken, dan heeft u heel wat aan de Couple-Shot mode met automatische gezichtsherkenning, de Kinder mode, waarmee u huilende baby’s aan het lachen krijgt en de Jump-Shot mode voor de leuke springende groep kiekjes: 3 opeenvolgende opnames zodat er altijd een goeie tussen zit.

Creatief
De Smart Filter-lens- en kleureffecten van Samsung geven uw foto’s en video’s een artistiek randje:
▪ Tilt & Shift-lenseffect: geeft uw onderwerpen in miniatuur weer
▪ Vignet camera effect zorgt voor opmerkelijk sterke compositiecontrasten
▪ Fish-eye effect geeft aan uw video een leuk vervormd beeld
▪ ‘Schets’ en ‘Ontwasemd’ kleureffecten: geven een expressieve dimensie of een ultra levendig tintje aan uw opnames.

En de rest…
Het houdt niet op, dus we sluiten af met een paar specs en perks. Met zijn 27 mm-groothoeklens met 5x optische zoom heeft u een breed blikveld. Complete bruiloftsgezelschappen en wolkenkrabbers fotografeert u zonder een stap naar achteren te doen, het past er allemaal op. Daarbij is de zoekfunctie van de cameralens zo ontworpen dat hij focust op onderwerpen die blijven bewegen – omdat het echte leven ook niet stil zit. En dan neemt hij ook nog HD bewegend beeld op, 30 frames per seconde, dus de camcorder kan ook thuisblijven! Vervolgens weet u met de Smart Album zoekfunctie alles eenvoudig weer te vinden. En de dichtrammer: 14,2 Megapixels voor zo’n prijsje…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL