Samsung 12.2 MP Camera

Foto Samsung 12.2 MP Camera
Van € 199,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Complete fotostudio in een fun camera – altijd raak!

VAN 199,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

Het is maandag (!) derde kerstdag – oftewel Nationale Verteer Dag. Wij zitten nog vol, wat u? En dan hebben we vandaag ook nog eens zo’n vette aanbieding die propvol goeie dingen zit. Kijk! Een ding van Samsung, dus mooi. Want alles van Samsung is gewoon mooi – punt (en iedereen die het daar niet mee eens is mag mooi het forum op). Vandaag een digitale camera. Voor de gezelligheidsplaatjes. Zo’n ding dat echt alles voor u oppoetst en regelt zodat zelfs de grootste ---plaats woord naar keuze hier--- met een fikse Korsakov shake nog goeie kiekjes schiet.

Goed… ( *BURP* - umpf! ) wat kan ‘ie allemaal?
Hij’s licht, handig, compact, plat en robuust voor de makkelijke meeneem. Met ingebouwde USB plug, dus platte batterijen zijn er bijna niet meer bij - altijd wel een computer of lader in de buurt. Alle foto’s (daarover later meer) zijn in een handomdraai het internet op te slingeren en te delen met uw vrienden. Verder? Hij doet al het denkwerk voor u. Met deze multi-taskende intelligente camera hoeft u zich niet meer te bedenken welke setting het beste is voor welk moment. Deze camera’s is niet voor fotografen, maar voor levensgenieters: zij die door willen gaan met de fun in plaats van friemelen aan een camera (en ook voor hen die zich de volgende dag soms weinig van die fun herinneren…)

De foto’s zelf…
De PL90 combineert een 28mm ultra wide angle lens met een viervoudige zoom: meer in de breedte, meer in de diepte – alles kan erop. En met zijn 12.2 mega pixels krijgt u detail waar uw ogen niet eens bij kunnen. En met de Smart Auto functie (zowel voor foto’s als voor video’s) worden alle belangrijke elementen van uw frame geanalyseerd zodat de juiste modus in een nanoseconde ingesteld wordt. Kijken, knippen: perfect. En omdat het leven niet stilstaat zit er zowel een tracking feature als Digital Image Satbilization op: of u of uw onderwerp bewegen, maakt niet uit, altijd een strak shot.

En toen was er licht
Of geen licht, maar dat maakt deze camera ook geen bal uit, hij verzint het er gewoon bij en maakt in de moeilijkste omstandigheden nog foto’s waar u alles op kunt zien. Hij heeft een setting met ISO 3200 namelijk. En dat stelt u ook nog eens in staat om voorbij razende onderwerpen vast te leggen. Daarbij komt ‘ie met de Intelligent LCD helderheidsfunctie: perfect contrast, prachtige kleurweergave overall knisperende, super scherpe helderheid. En dat alles voor dat prijsje. Tja…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL