Roth Charlie 2.0 Speakersysteem

Foto Roth Charlie 2.0 Speakersysteem
Van € 299,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

met Draadloos Dock voor iPhone en iPod

VAN 299,95 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Van de week al een pro set voor een schandalig klein prijsje, vandaag het betere bureauwerk voor muziek tijdens het ploeteren achter je laptop. Voor een even klein prijsje, naar verhouding. Deze speakertjes zijn een goede vervanging voor je laptop geluidssysteem dat – ondanks recentelijke verbeteringen waar we hier absoluut niet de azijnpissers over uit willen hangen – gewoon nog steeds bagger klinkt. Anderzijds hoeft niet iedereen per se zijn plakbandrol van tafel zien stuiteren bij het aansluiten van een bureau speaker systeem. Precies hier tussenin zit CHARLiE 2.0.

Lalalalaaaaaaa!!
Het is gewoon jammer als u uw muziek aanzet en uw favoriete chansonnier klinkt als een flapdrol. En zelfs voor het luisteren van YouTube filmpjes volstaan die speakers niet, vaak snijden ze alleen uw trommelvliezen door met uitschieters in nare frequentiehoekjes. Dat hoeft niet meer. Zeker niet als u 1DayFly regelmatig aandoet en nog steeds geen setje voor uw bureau heeft gekocht. En dit setje is er speciaal op gemaakt om stemmen de plek te geven die ze verdienen.

En zo handig…
Ze zijn overal aan te hangen, met hun auxiliary en USB input; zo’n beetje alles waar MP3 en hoogwaardiger audiobestanden op verzameld kunnen worden. Het is een draadloze (heel fijn!) actieve twee-speaker set up die tot tien meter vanaf het dock geplaatst kunnen worden. iPod en iPhone passen er ook makkelijk aan, zonder ze in airplane modus te hoeven zetten. En dan zien ze er nog eens leuk uit ook. Nog niet overtuigd? [Hier] even lezen dan, voor het ‘dan hoor je het ook eens van een ander’ effect. Niet te lang wachten…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL