ROESTVRIJSTALEN BBQ

Foto ROESTVRIJSTALEN BBQ
Van € 99,95
Voor € 44,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Eindelijk een fatsoenlijke BBQ in de tuin!

VAN 99,95 VOOR 44,95 ( +5,95 )

Hoe lang blijft u nog aanmodderen in de tuin met zo’n wegwerp geval iedere keer? Tijd voor een echte. Dus vandaag hebben wij voor alle BBQ fans een hele mooie met een nog mooiere korting. Die van Kynast. Hij is ideaal voor op het terras, in de tuin, zelfs op het balkon. Nooit meer gehurkt aanmodderen met zo’n bakkie kool, maar echte lekkernijen neerzetten vanaf een werkende zuilgrill. Dat betekent goed gebakken vlees dat vanbinnen gaar maar niet kurkdroog is, in plaats van het standaard bevroren van binnen, zwart van buiten.

Alles te regelen
En dat kan makkelijk omdat bij deze BBQ alles zo makkelijk te regelen is. Hij is op allerlei manieren verstelbaar en hij heeft op verschillende plekken luchttoevoer. Met dit uiterst regelbare luchtcirculatiesysteem kunt u te allen tijde de kolen meer of minder laten gloeien – de temperatuur compleet in de hand. Het grilloppervlak is ruim, dat roostert prettig. Is de kok sneller dan de eters? Geen probleem, u kunt alles dat al klaar is opzij leggen op de verchroomde warmhoudrooster. Het grillrooster zelf is op vijf hoogten verstelbaar, dus geen stukje vlees hoeft nog verbrand weggegooid te worden.

En hij is nog mooi ook
Niet geheel onbelangrijk: hij staat goed in de tuin, het is allerminst een onooglijk ding. Roestvrijstaal en netjes afgewerkt. Met platen aan zij- en achterkant, zodat alles op de roosters mooi uit de wind en dus buiten het bereik van asvlokken ligt. En met zijn asbak aan de onderkant is hij heel makkelijk te reinigen voor het volgende gebruik. Tijd voor een fatsoenlijke BBQ? Vandaag bij 1DayFly weer zo’n perfect getimede goeie deal zoals u van ons gewend bent.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL