ROBOMOP SOFT BASE

Foto ROBOMOP SOFT BASE
Van € 42,50
Voor € 22,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Uw eigen schoonmaakhulp...

VAN 42,50 VOOR 22,50 ( +5,95 )

Op de bank toekijken hoe de vloer wordt geveegd. Da's leuk!
Da's heel leuk. Maar niet iedereen heeft een lieve vriend of vriendin die niets liever doet dan uw rotzooi opruimen. Dat leidt dan tot zo'n typische droom die de meesten onder ons wel eens hebben gehad. Voordat u het weet, komt die droom nog op de markt uit ook! En daar is de RoboMop. In een uur maakt 'ie een huiskamer stof- en haarvrij zonder dat u ook maar naar uw stofzuiger gekeken hebt. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen dat u uit zijn pad blijft. Uitgevonden voor de luiste stukken vreten onder ons die zichzelf veel te mooi vinden om de vloer schoon te maken. En geef nou toe, dat zijn we toch allemaal?

RoboMop in actie
Terwijl u verder gaat met uw leven, veegt de RoboMop het ergste gruis bij elkaar. Hoe doet 'ie dat? Hij bestaat uit twee delen: het binnenste deel is een bal die u aan en uit kunt schakelen. Bij activering rolt die bal op zijn gemak uw hele huiskamer door. Het tweede en buitenste deel is de veger die door de bal wordt meegetrokken, en aan die veger blijft alles hangen dat u niet in uw blikveld wilt hebben. Zo makkelijk gaat dat. En omdat er een oplaadbare batterij in zit, geeft u hem snel en gemakkelijk zijn energie weer terug voor de volgende ronde. De doekjes zijn in een handomdraai gewisseld en hij is zo voorzichtig; hij beschadigt niets. In een uur doet 'ie dus een hele kamer, maar als u hem in een kleine ruimte neerzet stelt u zelf de timer in. Nog makkelijker!

Even realistisch...
Natuurlijk zit er een streepje daglicht tussen uw stoutste schoonmaakdromen en een brandschone strak glanzende vloer; u zult hier en daar toch eens de stofzuiger langs de plinten en de kleinste hoekjes moeten halen, om van een vochtige doek eens per kwartaal niet te spreken. Maar met dit ding scheelt het gewoon een hoop. Aanzetten terwijl u kookt voor de gasten die zometeen komen, daar is 'ie voor bedoeld. Of zittend op de bank met een bakkie en uw favoriete serie op tv toekijken hoe hij de ergste haarballen meezeult, bij wijze van entertainment. Of een Hans en Grietje kruimelspoor neerleggen en met uw betere helft wedden hoe snel hij weg is. Bijvoorbeeld. Dat is gewoon leuk en het wordt er echt een stuk schoner op. En we kunnen ons voorstellen dat de kat ook erg grappige dingen gaat doen als het ding aanstaat. En zo zijn er vast nog tig scenario's voor het forum te verzinnen. In the meantime: op die knop knallen want deze ballen rollen geheid hard 1DayFly HQ uit voor dit prijsje.Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL