Rijden in een Ferrari F430 Spider F1

Foto Rijden in een Ferrari F430 Spider F1
Van € 299,00
Voor € 99,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dromen verwezenlijken met korting!

VAN 299,00 VOOR 99,00

Ja, we gaan die mokkelmagneet weer op zijn staart trappen vandaag, het is weer tijd om te racen! Het goede weer staat weer voor de deur, dus we kunnen naar buiten met 1DayFly, het asfalt op. Een uur lang, inclusief instructie van een ervaren instructeur. Want zie het maar eens in de hand te houden: dit keer hebben we een Ferrari Spider in de aanbieding. En dat betekent 490 PK uit 8 cilinders met een topsnelheid van 310. Youwza…

Uw gekste dromen
Voor de meesten van ons is een Ferrari niet belangrijk genoeg; we kopen liever een huis en een instapmodel voor de tripjes van A naar B. En zo kan het dus wel eens voorkomen dat een ritje in de posterbolide een verjaarde droom wordt, om van eigenaarschap niet te spreken. Maar u hoeft niet aan te pappen met een Ferrari-eigenaar voor een ritje in de bijrijderstoel. Het is een kwestie van een paar euro voor de komende 24 uur, en dan nog achter het stuur ook! Zo niet voor uzelf, dan wel voor iemand uit uw omgeving die een wauw-erlebnis wel verdiend heeft. Dus uw gekste dromen, of die van een ander: vandaag komen ze uit.

En nog voordelig ook!
Dromen krijgen en weggeven is heel leuk, maar vandaag kan het ook nog eens met een discount. Dubbeldroom dus, want normaalgesproken betaalt u hier bijna drie keer zoveel voor! Wel eerst even de voorwaarden lezen voordat u neeflief van 122 kilo doet flauwvallen van blijdschap of dat vriendinnetje van 1.48 helemaal dol maakt. Kan het, mag het? Gas erop dan, mis ‘m niet. En mocht u een toupetje dragen of panisch zijn over het wel en wee van uw kapsel: het gaat eraan, want u zit in een cabrio!

Komt mooi uit dan,
dat u die cursus ook krijgt. Wegrijden in een bolide is namelijk ook een kunst. Dus voordat de geluksvogel aan zijn of haar rit begint, wordt eerst uit de doeken gedaan hoe u zo glad mogelijk optrekt. Scheelt lullige toestanden bij het stoplicht en u haalt meer uit uw rit met de professionele assistentie.

LET OP !
U krijgt een paar dagen na de bestelling per e-mail uw reserveringsbewijs met alle informatie. Geef dus bij uw bestelling een e-mail adres op dat u daadwerkelijk gebruikt en waar u zo nu en dan naar kijkt. Deze e-mail bevat tevens uw reserveringsnummer.

Een klein voorproefje.


Tot morgen..

Dagaanbieding in je E-MAIL