RICOH LASERPRINTER

Foto RICOH LASERPRINTER
Van € 349,95
Voor € 179,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Professionele kwaliteit voor amateurgeld

VAN 349,95 VOOR 179,95 ( +8,95 )

Wie zegt dat 1DayFly er alleen voor de hobbyconsument is, mag mooi zijn woorden opeten vandaag. Dit is namelijk een aanbieding die de zelfstandig ondernemers onder ons ook zal aanspreken – van ZZP tot MKB. Razendsnel en besparend op allerlei vlakken: de Ricoh Aficio kleuren lazerprinter. Hij knalt er 20 kleuren of zwart/wit pagina’s per minuut uit en de cartridges hebben een gemiddeld tot hoog rendement (dat ligt ook een beetje aan u natuurlijk). Combineer dat met de lage Total Cost of Ownership en u heeft meteen een doel gevonden om belastingaftrekbare euro’s op stuk te slaan.

Meer besparing
Niet alleen in het gebruik is hij zuinig en efficiënt, ook wat zijn maat betreft heeft hij een paar streepjes voor. Hij past op ieder bureau omdat hij zo lekker klein is, in tegenstelling tot de koelkastformaat printers die in grote kantoorruimtes te vinden zijn. Deze Ricoh is supercompact. En hij is stil, niet onbelangrijk. Zijn standaard netwerkaansluiting maakt hem makkelijk aan te sluiten, waar dan ook. Gebruiksvriendelijkheid is naast rendement dan ook het sterkste punt: hij is betrouwbaar en áls hij een keer een storing geeft is alles – letterlijk! – met één hand op te lossen: alle lades en knoppen zitten aan de voorkant en met het grote en duidelijke LCD scherm van de Status Image Monitor weet elke gebruiker instinctief de storing te verhelpen. Ook het aanpassen van instellingen is kinderspel. In het kort: hij werkt!

Voor iedereen
Geen eigen zaak maar ook toe aan een nieuwe printer? Professioneel is altijd steviger en duurzamer dan reguliere consumentenartikelen, dus zeer zeker het overwegen waard. Haarscherpe afdrukken van goede kwaliteit wil iedereen. Binnen 14 seconden na inschakeling is hij gebruiksklaar om er de hele dag tegenaan te kunnen, met een invoercapaciteit van 251 pagina’s! Hij levert de laagste kostprijs per vel in zijn klasse zonder aan kwaliteit in te boeten. En dan is hij nog milieuvriendelijk in het gebruik ook!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL