PORTABLE LEXMARK FOTOPRINTER

Foto PORTABLE LEXMARK FOTOPRINTER
Van € 129,00
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Thuis foto's printen voor een prikkie

VAN 129,00 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Heeft u er al een in huis, een fotoprinter? U kijkt nog steeds alles op de monitor? Geen wand met herinneringen aan wat het leven leuk maakt in de keuken of werkkamer? Of een album met alles tastbaar? Het is er een beetje bij ingeschoten, dat samen foto’s kijken. En dat digitaal spul is toch niet hetzelfde. Terwijl het toch zo simpel is: vandaag hebben we de Lexmark P350 fotoprinter: die drukt foto’s van 10 x 15 cm af met een resolutie van 4.800 x 1.200 dpi binnen 75 seconden.

En zonder PC te bedienen
Ook nog handig spul dus, want de PC hoeft niet aan om foto’s te bewerken. Rode ogen wegwerken, kleureffecten of juist zwart wit, automatisch corrigeren; het kan allemaal via zijn LCD scherm van 2,4 inch. Hij wordt geleverd met makkelijk te bedienen software die foto’s verbeteren een fluitje van een cent maakt. En u kunt er alles aan hangen; geheugenkaarten, USB sticks, de camera zelf of met behulp van een adapter via bluetooth het ruwe materiaal versturen. Mocht u echter de printer willen bedienen vanaf de Mac of PC voor het betere oppoetswerk, dan kan dit overigens ook. Net wat uw voorkeur is.

De technologie staat voor mooie foto’s
Het Evercolor II inktsysteem in combinatie met het Perfect Finish fotopapier, beide van Lexmark, leveren glanzende, randloze, waterbestendige foto’s in hoge kwaliteit op. Daarbij droogt hij ook nog eens snel, naast de korte afdruktijd van net iets meer dan een minuut. De printer – een robuust ding geschikt voor fiks gebruik door de hele familie – hebben wij vandaag in de verkoop voor een fractie van de prijs. Dus waarom naar de fotozaak gaan als u uw digitale shots thuis kunt afdrukken op deze kwaliteit voor dit geld?

Vandaag in de bijverkoop
Om onze klanten tegemoet te komen en meteen van alles te voorzien verkopen we vandaag in de bijverkoop de Lexmark P350 Foto Kit. Deze kit bevat genoeg Evercolor II inkt voor het printen van 100, 10 X 15 cm foto's en daarbij zitten er ook nog 100 X PerfectFinish fotovelletjes bij. De combinatie van Evercolor II inkt en PerfectFinish Photo Paper zorgt voor hoge kwaliteit, waterbestendige foto’s met een zeer lange houdbaarheid. Dankzij de nieuwe technologie gaan foto’s tot 100 jaar mee in een fotolijst en tot meer dan 200 jaar in een album. Daarbij bieden we u ook een Conceptronic Nano USB Dongle aan in de bijverkoop, zodat u draadloos van uw mobiel uw foto's kan doorsturen naar de printer. 

Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL