PORTABLE CIDEKO POWERBANK

Foto PORTABLE CIDEKO POWERBANK
Van € 79,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Super power voor onderweg

VAN 79,95 VOOR 39,95 ( +5,95 )

Het is heel handig als er handige dingen uitgevonden worden. Maar het ding met handige dingen is dat er vaak weer dingen uitgevonden moeten worden die het oorspronkelijke handige ding ook echt handig in gebruik maken. En zo'n uitvinding is het ding van vandaag, de Cideko Power Bank. Eigenlijk is alles van Cideko van die categorie, maar vandaag dus hun energietankje voor onderweg. Terwijl u op reis of op uw bureau uw Galaxy of iPad oplaadt, kunt u er mee blijven spelen: hij staat in een verstelbare hoek in de houder. En niet alleen uw Blackberry, iPhone of mediaspeler – alles waar een USB aansluiting op zit kan eraan gehangen worden. Zelfs de iPad kan bijna geheel geladen, waarvan gebruikers weten dat deze een flinke stroomstoot nodig heeft als hij honger naar stroom heeft

Power!
Bulkbatterijen te over in het land van mediaspeelgoed, maar deze Powerbank is van een andere orde. De meeste merken beloven de regenboog, maar zoals het altijd gaat met regenbogen staat er meestal geen potje goud maar een zakkie zout aan het eind. Alles waar 2500mHa of minder op staat gaat uw telefoon niet eindeloos opladen, hooguit één keer of twee. De Cideko heeft 5200 mAh aan brute kracht. Hiermee kunt u uw iPad of GalaxyPad voor 90% opladen en uw telefoon haalt er zelfs vier keer zijn portie energie uit. Dat is dus handig als u naar verre oorden gaat waar het even anders zit met de stroomvoorziening uit de muur.

Hij heeft...
Een Output Connector A-type USB2.0 om externe apparaten van stroom te voorzien en een Input Connector type Mini USB om zijn eigen interne Lithium batterijen mee op te laden – met een capaciteit van 3.7V/ 5200mAh Lithium Polymer. Daarnaast heeft hij een mooi design gekregen en past hij overal in met zijn 140 bij 101 bij 55 mm. Plat. Robuust. Inklapbaar. En dan heeft 'ie ook nog eens een hele dikke korting bij ons en een perfect plekkie in de vakantieplanning: ruim op tijd in de bus voordat u vertrekt.
 
Bekijk hier meer foto's.

Video :Tot Morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL