POPCORN HOUR A-200

Foto POPCORN HOUR A-200
Van € 249,95
Voor € 139,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Altijd de nieuwste films

VAN 249,95 VOOR 139,95 ( +5,95 )

Doe het op uw manier!
Dat horen we natuurlijk het allerliefst. En met die snuggere mediatanks van tegenwoordig kan het ook allemaal. Zeker als u er al aardig in thuis bent en netwerk wise uw snode plannen al beraamd hebt. Wat niet wil zeggen dat de digibeten onder ons niet kunnen profiteren van onderstaande! Zowel de doorgewinterde thuis IT’er als paps en mams kunnen met dit digital entertainment bommetje overweg.

Popcorn Hour A200
Hiermee kunt u al uw digitale media content streamen of afspelen, waar het ook vandaan komt. Of dat nou uw PC, een verbonden harde schijf, een digitale camera of een USB opslag apparaat is (Flash drive, HDD, DVD drive, noem maar op). Het past er allemaal aan en hij heeft alle middelen om het door te geven aan scherm en stereo. Direct streamen van het internet dus ook: Videocast, nieuwskanalen van de grote wereldwijde omroepen, YouTube, et cetera.

Uw eigen digibieb
Met een extra losse harde schijf in de standaard uitbreidingsgleuf die in uw Popcorn Hour A-200 gebouwd zit, creëert u in een handomdraai uw eigen mediabibliotheek. U kunt al uw favoriete films, foto’s en muziek ordenen en makkelijk afspelen voor uzelf, vrienden en familie. En zo makkelijk als ze af te spelen zijn, zo makkelijk zijn ze ook met andere netwerken te delen. Handig!

En het is allemaal niet zo moeilijk!
De eerder genoemde thuis IT’ers hebben al een helder plaatje van hoe het allemaal zit en wat er allemaal mee kan (uitbouwen maar!), maar ook als u zo’n apparaat nog nooit gebruikt heeft, bent u door de gebruiksvriendelijkheid van het ding binnen de kortste keren helemaal vertrouwd met alle features, ook de meer gevorderde. En er zit standaard een afstandsbediening bij die het u mogelijk maakt om af te spelen, te stoppen, verder te spoelen en meerdere dingen tegelijkertijd te draaien (bijvoorbeeld foto’s met een mooi muziekje eronder). Alles kan.

Ruim ondersteund
Hij speelt zowat alles af dat er aan mediabestanden bestaat, maar check wel eerst even de specs om te kijken of het met uw wensen correspondeert. Het merendeel van de high-def audio- en videostandaarden kan hij aan, waaronder MKV HD en Dolby voor de thuis bios-kopers. En die processor die erin zit… zo snel.

NIEUW - Popcorn Apps en Games
In de popcorn app market vindt u allerhande fijne apps om uw Popcorn A-200 mee uit te breiden. Zo zijn er Apps voor video streaming zoals Youtube, leuke games en social media apps voor bijvoorbeeld Twitter.

NIEUW - Ondersteuning voor 3D content
Lees hier hoe u uw Popcorn Hour A-200 geschikt kunt maken voor het bekijken van 3D content op uw 3D TV


Harddisk en Wifi meebestellen
*Harddisk en Wifi meebestellen
U kunt tijdens het bestellen meteen een 1TB(Samsung HD105SI ),1.5TB(Samsung HD155UI) of 2TB harddisk (Samsung HD204UI) of een Popcorn WiFi dongle (WN-150) meebestellen.


Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL