POLICE ZONNEBRIL

Foto POLICE ZONNEBRIL
Van € 159,95
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Respect voor autoriteit… en korting

VAN 159,95 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Gebaseerd op de modellen waar zonnebril dragende politieagenten in Amerika de voorkeur aan gaven tijdens de criminele jaren ’80: onmogelijk om doorheen te kijken en instant-autoriteit verlenend. Ze zijn ondertussen alweer een dikke drie decennia andere ontwerpen aan het uitbrengen ieder jaar, maar Italiaans zonnebrillenmerk Police staat nog steeds bekend om haar stoere, super coole modellen, voor zowel mannen als vrouwen. Deze zonnebril is alleen voor de heren – en let op, het is geen allemans montuur!

Made in Italy
Daar zijn ze maar wat trots op in Italië, lokaal product. En terecht ook, want ze hebben er hun best op gedaan. Deze zonnebril koopt u namelijk niet alleen voor de stijl. Om te beginnen de pasvorm: die is door de losse neussteuntjes geheel naar uw gezicht te zetten voor perfect draagcomfort – en dat scheelt tijdens het lange dragen in heet zomerweer. Daarnaast bieden de lenzen perfecte UV bescherming. Door gebruik te maken van moderne technologie komt er geen enkele schadelijke straal door de bril heen. En iedere zonnebril van Police is vervaardigd met Optical Class 1 lenzen, wat betekent dat geen van de brillen het zicht vervormt.

Garantie
U heeft met deze bril een aantal garanties. Ten eerste een cool garantie. Met dit model wordt zelfs de meest hartelijke, menslievende tronie een ondoordringbaar cool-front. Daarbij krijgt u ook nog eens een jaar garantie op het montuur en de glazen. Police gaat ervan uit dat hun zonnebrillen flink gebruik aankunnen, dagelijks intensief gebruik. De glazen zijn van policarbonaat en het montuur zelf is van acetaat. Stevig spul, geleverd in becshermkoker en met lenzenpoetsdoekje. Dan krijgt u van ons de garantie dat u er met een dikke korting voor de zomer lekker bij zit, wat zonnebril betreft. Heren, sla uw slag. Dames doe hem cadeau.

Tot morgen. 

Dagaanbieding in je E-MAIL