Philips SHN 2600 In-Ear Headphones

Foto Philips SHN 2600 In-Ear Headphones
Van € 75,00
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met actieve ruisonderdrukking tot 75%

VAN 49,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Geluid kunt u opheffen met tegengeluid. Dezelfde frequentie pal op de geluidsbron gericht levert, in het geval van laboratoriumperfectie, totale stilte op. Deze oortelefoon heeft dit principe toegepast voor gebruik in onder andere vliegtuigen. Totale perfectie haalt ‘ie niet, dank u feestelijk, maar met een ruisonderdrukking van tot wel 75% is er met dit apparaatje toch een verrekte leuk staaltje praktische toepassing van de natuurkunde geleverd, dunkt ons. Compacte elektronica gecombineerd met perfecte afsluiting van het gehoorkanaal zorgen voor een oortelefoon die ideaal is in het vliegtuig of de trein – u kunt de muziek namelijk ook zachtjes zetten en nog genieten of slapen.

Perfecte pasvorm
Want zo mooi als de technologie erachter, hij moet wel lekker zitten natuurlijk, zeker voor langdurig gebruik op lange reizen. Sowieso is hij al fijn in het gebruik omdat het oordopjes zijn, en geen schelpen die bij lang gebruik onderweg voor druk op en in het oor zorgen. Omdat deze Philips SHN 2600 geleverd wordt met drie extreem zachte caps, is er voor iedere maat oor een passende dop – mensen die buiten de standaard maten vallen worden dus voorzien. Langdurig draagplezier dus door de ruisreductie (zachte muziek houdt u langer vol), de perfecte afsluiting (voor die eigen bel op reis) en de extreem zachte caps.

Gemaakt voor op reis
U hangt hem om uw hals en de bediening van uw audioapparaat is binnen handbereik door de kleine bedieningsdoos aan het halskoord – kabel over uw hoofd en met de kabelschuif zit hij meteen perfect. De Philips SHN 2600 komt met een viegtuigadapter die de standaard dubbele mono aansluiting in het entertainmentsysteem aan boord naar een stereo koptelefoonaansluiting converteert. En dan heeft hij ook nog eens een 3,5mm jack plugje en een of 6,35mm verstelstuk. Hierdoor hebt u de keuze uit een grotere selectie aan audioapparaten. En de batterij is inbegrepen, dus direct klaar voor gebruik. En natuurlijk met die 1DayFly korting.

Tot Morgen..!

Dagaanbieding in je E-MAIL